Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar halland säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har 2 väldigt busiga, "goa" små kattungar, båda hannar, som söker nytt kärleksfullt hem. Den ena hannen är svart med en liten vit fläck på halsen och en liten fläck på magen. Den andra hannen är VERKLIGEN HELT kolsvart! T o m tassar, morrhår och nos är svarta! De är rumsrena, leveransklara omgående och vana vid små barn! De säljes både tilsammans och åtskilda. Obs! Endast seriösa köpare! Inga sommarkatter!
2 söta små kattungar vill flytta hemifrån. Dom är födda 18 maj, och är leveransklara v.32 (10 aug). En hane och en hona. Honan heter Korall. Korall är den som är lugnast av allihopa, mycket kelig. Sen har vi en kille som heter Pysen, ganska försiktig av sig. Den sista. När dom flyttar är dom avmaskade, och går i lådan. Helst hade jag velat att det blev utekatter om den möjligheten finns. Ett bra hem är det viktigaste. Hör av er om intresse finns.
Våra underbara små katter är nu till salu. De kommer att kosta 500 kr och säljes endast till totala djurvänner som kommer att älska dem hela deras liv! Säljes med fördel till lantlig miljö. De är leveransklara vecka 33 då de är 12 veckor gamla. De kommer då att vara vaccinerade och avmaskade. Ni är välkomna att komma och titta på dem när ni så önskar. För mer information och bilder så besök gärna min hemsida www.quintrizkennel.com
Iron & Maiden är födda den 8 juni 2011 och vill ha ett nytt hem, gärna tillsammans hos någon riktigt go djurvän, såklart! De är leveransklara vid 12 veckors ålder, alltså den 31 augusti. När de levereras är de regelbundet avmaskade sedan 3 veckors ålder. De är vana vid hund och barn. Om ni är intresserade, ring då och berätta vad just du kan erbjuda dessa små under, det allra viktigaste för oss är att de kommer till en sann djurvän!
Underbart söt katt-tjej född den 1maj vill flytta hemifrån, var 12v exakt 24 juli. Säljes endast till dom som lovar att ta väl hand om henne.Sessan är rumsren och äter mest den mat hon får från hårdisar till matrester. Hon älskar att hoppa i växterna i landet och klättra i träd, en rätt busig och härlig tjej som även gillar att gosas med.Hon är avmaskad. Sessan är van vid barn och hund. Ni får gärna komma och hälsa på utan köptvång fler bilder finns att maila. Ni oseriösa som tingar kattungar för att sen bli totalt som uppslukade kan skaffa sig en annan hobby.