Quantcast
Till salu inom

"torp till salu säljes"

Bromma
Idag

Karin Mobring pinnstolar 4s...

800 kr
Blocket.se
Järfälla
Igår

Vattenbehållare med kran 10...

975 kr
Blocket.se
Höör
Igår

Vackra gamla möbler

1 500 kr
Blocket.se
Butik Uddevalla
Igår

Köksstol Gusselby- Just nu...

795 kr
Blocket.se
Skinnskatteberg
2 dagar

Torp

250 000 kr
ABC-Annons.se
Skinnskatteberg
2 dagar

Torp

250 000 kr
ABC-Annons.se
Mora
2 dagar

Hus,Gård, Stuga.Torp

5 000 kr
ABC-Annons.se
Gotlands län
2 dagar

Kustnära torp

5 800 kr
ABC-Annons.se
Västerås
2 dagar

Vill hyra hus/torp

ABC-Annons.se
Avesta
2 dagar

Loppis Torpet

ABC-Annons.se
Örebro
2 dagar

Söker torp

ABC-Annons.se
Köping
2 dagar

Torp

350 000 kr
ABC-Annons.se
Uddevalla
2 dagar

BOHUS TORP

400 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Trollhättan
2 dagar

Soffa Noelia 3-sits- Prisvä...

6 495 kr
Blocket.se
Jönköping
Igår

Divansoffa

2 700 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 22

Tidigare annonser till salu

Hemma vid fågelsången

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 år
ISBN 91-46-12018-1 . Wahlström o Widstrand 1979. Klotband med skyddsomslag, 216 s. Pärmar och inlaga mycket gott skick. Skyddsomslag hyggligt skick, nedre halvan bak är knölig samt reva lagad med tape på insida. Fram fin. Teckningar av förf. Vikt ca 300 g. # Hemma vid fågelsången är alltså en dubbelbottnad boktitel: dels syftar den på torpet och hur det går att som utbölingbli delaktig i gemenskapen i en gammal roslagsby med bofast befolkning, dels naturligtvis på fåglarna kring byn.
40 kr
Bokbörsen.se

Berättelse om Herr Roos

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 år
Månpocket 2009. Mycket gott skick. 511 sidor. Frakt, augusti 2010, 45 kr. Tredje delen i Håkan Nessers serie om kriminalinspektör Gunnar Barbarotti. När 59-årige Ante Valdemar Roos vinner två miljoner på en ärvd stryktipsrad förändras allt. Han säger upp sig från tjänsten på termosfabriken Wrigmans Elektriska och köper ett falurött torp mitt ute i skogen dit han åker i hemlighet. En dag märker han att någon har övernattat i torpet. Och snart dras kriminalinspektör Gunnar Barbarotti in i handlingen - trots bruten fot och order att vila.
35 kr
Bokbörsen.se
Lägenheter  ·  Jönköping

3:a på Torpa, Dalvik - omgående

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Hej, Vi är en mindre familj som flyttar hem till Jönköping från Malmö för att börja på våra nya jobb. Har tidigare bott på Torpa och Dalvik och söker därför främst en omöblerad 3:a i dessa områden. Vi är dock flexibla och vi vill helst flytta ganska omgående. Vi har fast jobb med god ekonomi, är lugna, skötsamma, samt rök- och djurfria. Inga betalningsanmärkningar. Har du, eller vet du någon som har ett boende som passar oss så hör gärna av dig. Vänligt hälsningar Daniel 0733190509 Johanna 0709808386
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Jönköping

Fotograf på Jönköpings-Posten söker lägenhet

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Jag heter Hannah och ska tack vare ett vikariat på Jönköpings-Posten bo i Jönköping från den 1/5 till årsskiftet. Det jag önskar finna är en möblerad lägenhet, gärna på Torpa eller med omnejd då jag vet att det är ett trevligt område. Men jag är även öppen för andra områden. Jag är ansvarsfull samt rök- och djurfri och kommer att ta hand om lägenheten varsamt. Jag har fast inkomst och referens från arbetsgivare och tidigare hyresvärdar om så önskas! Hälsningar Hannah
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Jönköping

1:a eller 2:a

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag önkskar hyra hyra en 1:a eller 2:a i Jönköping. Helst i centrum, väster eller Torpa. 1:a eller 2:a hands kontrakt. Jag är en skötsam 29-årig tjej, just nu befinner jag mig i Sydafrika men kommer att flytta till Jönköping för att jobba i sommar och sedan studera till hösten. Jag söker lägenhet med inflyttning runt 1 juni. Kontakta mig via mail, sedan kan en kompis komma och kolla på lägenheten för mig och mina föräldrar kan skirva kontrakt om det behövs innan jag kommer till Sverige igen.
0 kr
Blocket.se