Quantcast
Till salu inom: ”

torp till salu östergötland säljes

Gåtan
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Torp med tomt vid mindre sjö nära sjön Sommen. Egen bad- och båtplats samt tillgång på fiske av insjöfisk. Inhägnad tomt med frukt och bär. 3 rum och kök i två våningar samt uthus med gästrum och övervåning lämplig för fest eller gästrum. Vattentoalett, kallvatten, gasolkylskåp med frysfack, vedspis, kamin och kakelugn. Ingen fast el men generator med fjärrkontroll finns (för t ex vatten, toalett, dammsugare). Uthyres årsvis för sommarboende 18 000:-/år. Skriv och berätta litet om dig själv så kontaktar vi dig, senast till påsk. Intressant är hyresgäst som vill hyra flera år.
En skinn-puff från 60-talet. Det finns ett par mindre skav på den och på undersidan har det suttit något halkskydd som det finns spår av. Den har stått i ett torp så någon form av "instängd" lukt finns. Annars är den i fint skick. Hör av er för fler bilder eller frågor. Jag sätter inget pris utan kom med bud och alla bud är välkomna! Kan även skickas med Schenker om så önskas.
Sällskapet Runica et mediævalia, 1995. Scripta maiora 1. 308 s. Inbunden med skyddsomslag. 24 x 21 cm. Vikt 884 g. Skyddsomslaget med lättare bruksspår. Snedläst. I övrigt mycket gott skick. Rikt illustrerad, huvudsakligen i svartvitt, men även några färgbilder. Med sammanfattning på engelska * * * Syftet med boken är att beskriva, avbilda och tolka de målningar som inleder det sengotiska monumentalmåleriet i Östergötland, nämligen målningarna i nunnornas kapitelsal i Vadstena, i Östra Eneby kyrka, i Risinge gamla kyrka och i Örberga kyrka. Dessutom presenteras de endast i fragment bevarade målningarna från Horn och Torpa. Det rika bildmaterialet är nytt och till större delen framtaget för denna bok.
Askild & Kärnekull. 1978. 270 s. Inbunden. 22x14cm. 450 gram. Nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Armén vid horisonten, omfattar en brokig samling berättelser från den rent suggestiva skildringen av soldattorpet i Östergötland, där morfar knekten vann sina duster mot feta sockenbönder och prästen inte ville döpa det, oäkta, barnbarnet, fram till 40-talets beredskapsår när Moa i eget upprustat torp väntar hem sin son från hemvärnstjänsten. Ömsinta bilder omväxlar med dråpliga och djupt allvarliga händelser, kritiska reflektioner och resebrev..
Vi är en familj bestående av en far och 3 vuxna barn som är i snarligt behov av ett förvaringsutrymme/torp i Östergötland. Gärna för långtidsuthyrning. Huset behöver inte vara fullt beboeligt, men vatten, närhet till kollektivtrafik och möjlighet till övernattning är ett stort plus! Vi kommer att ha möjlighet att utföra enklare underhåll under året, men kommer inte att bo i direkt närhet. Säkra betalare och ordningsamma människor. Referanser kan ges om önskeligt! Tveka inte på att höra av dig om du undrar över något! :) Mvh, SofiaPZ