Quantcast
Till salu inom: ”

trädfällning gratis säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Speedy Väska

Gnesta
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Trädfällning, hamling och beskärning i Östergötland. Jag kan hjälpa er med plantering, häckklippning, olika typer av beskärning, hamling och fällning av träd. Utför även trädgårdsarbete. Glöm inte att privatperson, i vissa fall, har möjlighet att göra avdrag med 50% på utfört arbete. Ni får alltid ett gratis kostnadsförslag till fast pris eller också utförs arbetet per timmar enligt ert önskemål. Jag utför även skogstjänster i form av röjning och manuell huggning. F-skattsedel och försäkring finns.
Behöver du hjälp med trädfällning eller vill du behålla trädet och förbättra utsikten genom en beskärning i stället. Då har du kommit rätt. Bergström skog och trädvård har den kompetens som krävs för att på ett säkert sätt utföra fällningar och beskärningsarbeten på trädens villkor. Innehar: Certifiering, F-skatt och är ansvarsförsäkrad genom Länsförsäkringar. Lämnar gärna ut referenser på begäran. Offert lämnas efter gratis besiktning. (Start 1180:- + 775:-/h inkl moms) För mer info www.rojning.nu
Behöver du hjälp med trädfällning eller vill du behålla trädet och förbättra utsikten genom en beskärning i stället. Då har du kommit rätt. Bergström skog och trädvård har den kompetens som krävs för att på ett säkert sätt utföra fällningar och beskärningsarbeten på trädens villkor. Innehar: Certifiering, F-skatt och är ansvarsförsäkrad genom Länsförsäkringar. Lämnar gärna ut referenser på begäran. www.rojning.nu Offert lämnas efter gratis besiktning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Behöver du hjälp med trädfällning eller vill du behålla trädet och förbättra utsikten genom en beskärning i stället. Då har du kommit rätt. Bergström skog och trädvård har den kompetens som krävs för att på ett säkert sätt utföra fällningar och beskärningsarbeten på trädens villkor. Innehar: Certifiering, F-skatt och är ansvarsförsäkrad genom Länsförsäkringar. Lämnar gärna ut referenser på begäran. Offert lämnas efter gratis besiktning. För mer info www.rojning.nu
Behöver du hjälp med träd som står besvärligt? Lutar över huset? Skadat efter storm? Gallra eller röja? Hålla efter sly? Tar ner träd i alla lägen, stora som små och lätta som svåra. Vi har lång erfarenhet, arbetar såväl med företag som privatpersoner. Har full försäkring och F-skattsedel. Vi strävar efter god personlig service och ett vänligt bemötande, och ett mycket konkurrenskraftigt pris. Prova oss gärna, konsultation/kostnadsförslag är gratis. Vi servar hela Storgöteborgsregionen. Välkommen att ringa eller maila! Referenser finns på begäran.