Quantcast
Till salu inom: ”

gratis kattunge säljes

Kattunge

Falkenberg
Träbord

Borås

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Härliga kattungar som tagits omhand av Livbojens verksamhet i Eskilstuna, över 20 kattungar letar hem, det finns olika färger och olika kattkullar hos oss. De här kattungarna kommer levereras vaccinerade och avmaskade och vi vill att det är seriösa personer som köper våra kattungar. Priset ligger på 1000-1500 kr/kattunge. I dagens samhälle kan folk köpa en katt eller få en katt gratis och katten har inget värde. Detta vill vi ändra på. Hjälp oss, genom att köpa kattunge vis oss så höjer d kattens värde. Kika in på vår hemsida, här ser ni alla våra söta och charmiga små ull-tussar. Ring eller maila oss! Alla pengar vi får in går till fortsatt arbete med hemlösa katter.
Jag har 4 st 12 veckors kattungar som behöver komma till ett nytt hem.helst omgående. de är barn och hundvana går på låda,busiga å e precis som kattungar ska vara. de finns två svarta hanar dem har lite vitt på bröstet en utav dem e långhårig,en röd/vit hane och en sköldpaddsfärgad hona. priset e inte viktigt kan gå och få nästan gratis kan även nås på mobilen 073-7522881 kattungarna e inte under 12 veckor gamla och priset e 100 kr st så ja stödjer blockets regler
Egyptisk Mau katter Nu 2 kattungar är redo för leverans. män och kvinnor, Jag har också en helt ny oanvänd kattlådan, och 2 nya oanvända skålar mat plus en ny vattenskål, och spade kattlådan + blå bajs påsar, allt är helt nya och oanvända. Skickar med 6 kg kattsand märke Ever Clean. Skulle du köpa båda katterna så att du får alla tillbehör gratis? Har katterna får ett hem där de kan springa ut, de är inte lämpade att vara innekatter bara.
''Rex'' är 100% renrasig chinchilla perser utan stamtavla som hemskt gärna skulle vilja bli pappa. Han är världens goaste katt som älskar att bli buren och sova i knät. Väldigt orädd av sig men gillar att slappa framför tvn när tillfälle ges. Han är 1 år i Maj och har aldrig parat innan. Men någon gång måste vara första så varför inte ta chansen nu och få fantastiska kattungar. Två parningar ingår dvs att om han inte lyckas vid första så får ni en ny chans gratis. Mejla, sms eller ring om det är något ni undrar över.
Husse erbjuder fri hemleverans av kvalitétsfoder till din katt! 2 kg - från 149 kr 7 kg - från 319 kr Har du en kattunge, vuxen katt, äldre katt, smal eller överviktig katt, steriliserad katt, kastrerad katt, katt med urinvägsproblem, innekatt eller utekatt? Titta närmare på våra kvalitetsfoder för katter och beställ på www.husse.se Där kan du också beställa ett GRATIS SMAKPROV på något av våra smakrika foder! Hos Husse har du alltid fri hemleverans av dina varor. Vi på Husse Småland Östra hälsar dig välkommen till www.husse.se