Quantcast
Till salu inom: ”

trilla ur sängen skydd säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dubbelsäng

Borås
Säng ben

Hässleholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Baby Dan - Trilla ur sängen skydd i fint skick säljes. Enbart använt av ett barn. Smidigt att använda om barnet sover i vuxensäng och förhindrar att de ramlar ur sängen under natten. Skyddet är även enkelt att fälla ner för att underlätta för barnet om den ska upp eller ner i sängen. Skyddet är även bra att ta med sig på resan då den är enkel att montera och blir liten när man fäller ihop den. Påse medföljer. Fungerar på de flesta sängar, storlek 37x98cm. Färg: Svart Nypris 550 kr
* Tripp Trapp stol använd till ett barn 500:- * Växa säng i trä 500:- * Spjälsäng Med vyssan lull tassar 500:- * Trilla ur sängen skydd 200:- Finns att hämta på Alnö Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Barnstol i betsat trä säljes för 150 kr. Spjälsäng i bok säljes för 200 kr. Barnsäng säljes för 500 kr. Sängen är av samma typ som den blå på bilden, men är orange i enlighet med bilden med sänggaveln. Sängen passar bra för barn som precis vuxit ur spjälsängen. Sängen har ribbbotten och ett skydd så barnet inte ska trillaur sängen. Hämtas av köparen i Domsjö. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi ska flytta och kan tyvärr inte ta med oss dotterns fina loftsäng. Sängen har smart förvaring i hyllorna under och skrivbordsskiva. Specialbeställd stege som vi vitmålat. Trilla-ut skydd i form av bräda. Sängen är ca 168 cm lång och 149 cm hög. Säljes komplett med stege, trilla ur skydd och madrass (endast använd 1 månad). Endast 900 för allt! Hämtas snarast, dock allra senast 4/6.
Bild 1 Pippi stol i mycket fint skick. Pris 200 kr. Bild 2 o 3 Snickarbänk i mycket fint skick med massor av verktyg, bla motorsåg. Knappt använd. Nypris IKEA 600 exkl verktyg. Pris 200 kr. Bild 4 Trilla ej ur säng skydd, vit när med stödskenor. Knappt använd. Märke Brevi. Mycket fint skick. Pris 200 kr. Bild 5 Trofast högförvaring. OBS! Andra färger på lådorna. Pris 200 kr. Finns i Hejdegården, Linköping.