Quantcast
Till salu inom: ”

lägenhet kristianstad säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Vi är ett par på 27 respektive 26 år. Erik studerar sin sjätte termin på LTH ( Civil. Ing. Teknisk fysik) och Anna-Märta läser sin andra termin på Kristianstad Högskola (Gastronomiprogrammet). Vi bor sedan Januari 2009 i Eslöv, men vill nu flytta till Lund. Vi är skötsamma, stabila och har en god och ordnad ekonomi. Anna-Märta har en fast anställning (5%) på Systembolaget och jobbar varannan helg. Vi har inga betalningsanmärkningar, är rök- och djurfria. Goda referenser kan ges. Det vi söker är en 2:a eller 3:a, helst en bostad som är omöblerad, som vi kan hyra under en längre tid. Med vänliga hälsningar Anna-Märta och Erik
Vår underbara katt Maja behöver byta bostad. Det känns enorm tråkigt men tyvärr ett måste eftersom Maja är en inne och ute katt. Anledningen till detta svåra beslut är att vi kommer att flytta till en lägenhet som gör det omöjligt att släppa ut henne och Maja är van vid att alltid kunna gå ut. Maja är en vit långhårig blandning, förmodligen norskskogskatt och bondkatt. Hon är kastrerad sedan 4 år tillbaka. En myskatt. Ni som kan tänka er att hon bor hos er måste ha tillgång till utemiljö och vara enormt djurvänliga.
Efter 5 års studier är det dags att sälja min lägenhet för ett rimligt pris. Den ligger på 2a våningen och det finns hiss. Det är en gavellägenhet som har utsikt på två sidor. Renoverades för 5 år sedan. Det finns pengar i fonden strax under 8000 kr för att ni ska använda och renovera lite till. Ring för visning eftersom jag inte bor i lägenheten utan i Simrishamn, 7 mil från Kristianstad. 0760173713 Tittar sällan på mail. Vid snabb affär så säljer vi för 68.000 kr och den som bjuder hela summan först får lägenheten.
Hej!! Jag är ute efter en Central lägenhet i Kristianstad. Vill gärna hyra med förstahandskontrakt eller ett långvarigt andrahandskontrakt. Jag arbetar i centrala Kristianstad och pga mitt arbeta vill jag bo så centralt som möjligt, jag kan tänka mig en 1:a, 2:a eller 3:a om inte hyran blir allt för dyr! Jag har inga betalningsanmärkningar, god ekonomi. Med mig i lgh ska även min lilla hund bo :) Kontakt via mail, då jag kan vara svår att nå dagtid på telefon. MVH Emelie
Önskar lånebyte under perioden 1sep 2011 - 31 aug 2012 pga jobbvikariat i Kristianstad. Har en trea på väster i Lund. I ett lungt område med gångavstånd till stationen. Lägenheten har en fin balkong med eftermiddagssol. Badrum med badkar. Ligger på 2:a våningen. Önskar minst 2:a i Kristianstad. Gärna Centralt beläget. Du måste bli godkänd av LKF innan ett lånebyte kan gå igenom.