Quantcast
Till salu inom: ”

tvättbjörnen skötbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skötbord

Umeå
Skötbord

Halmstad
Skötbord

Malmö
barnmöbler

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Minstingen har vuxit ur en del babygrejer. Ett fynd för dig som väntar smått! Bild 1: SKÖTBORD att ställa ovanpå ett badkar. Modell Tvättbjörne. Uppblåsbart underlägg medföljer. 250kr. MJUKLIFT. Svart. Fleecefoder. Kan göras om till åkpåse. Använd en kort period av ett barn. 200kr. BABYSITTER. Äldre modell med perfekt gung. 30kr. Slå till och köp alltihopa för 400kr!! Hämtas av köparen.
Tvättbjörne Classic är ett skötbord som inte behöver fästas i väggen. Skötbordet placeras på badkaret och kan fällas upp mot väggen då det inte används. Tvättbjörne Classic står stadigt i både uppfällt och nedfällt läge genom sin konstruktion och passar för de flesta moderna badkar av standardbredd. Skötskiva som täcker tre sidor. Stor förvaringsyta under skötdelen för t ex blöjor. Originalplastdynan är utbytt mot en ny. Skötbordet har lite rost på nedre bakre stödben(översprayat med vit färg) och påverkar inte funktionen alls.
Ett Tvättbjörne skötbord säljes. Mycket stabilt då man enkelt "klämmer" fast det i badkaret nedtill. Skötdelen kan enkelt fällas upp då man använder badkaret/duschar. Skötbordet är helt och komplett med dyna. Dock använt i ett par år varför lite färg skavts bort och lite rost finns där. Detta är inget man ser förrän man börjar leta, inget som stör tycker vi. Välkomna att titta/hämta i Vällingby C. Ring, smsa eller maila, ej samtal efter kl 21.
Säljer ett jättefint babygym / lekmatta som knappt blivit använd då sonen var lite väl gammal när han fick det. Har förvarats i sin plastförpackning mest hela tiden. Passa på och gör ett riktigt fynd! Nypris 699 kr, mitt pris 300kr. Säljer även ett Tvättbjörne skötbord att ställa på badkaret. Skötbordet är i vitt stål, lite rost så som det gärna blir på dessa men inget som stör helhetsintrycket. Pris 200 kr.
Skötbord Tvättbjörne Mycket stabilt och praktiskt skötbord i fint skick. Fälls enkelt upp mot väggen när det inte används. Ingen montering krävs, bara att ställa direkt på badkaret. Perfekt vid platsbrist. Skötbäddens yta 65 x 40 cm och det är ca 40 cm ovanför badkaret. Pris 250 kr (nypris 1200 kr) Ring eller sms:a. Finns för avhämtning i Sundbyberg.