Till salu inom

"tvättbjörne classic skötbord säljes"

Butik Norrtälje
Igår

Pooltak Classic 7,90x3,70(4...

76 500 kr
Blocket.se
Trosa
Igår

Troll vägghängt skötbord

1 200 kr
Blocket.se
Sollefteå
Igår

Tms Classic

6 500 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Oliver Furniture byrå "Seas...

2 500 kr
Blocket.se
Butik Ängelholm
Igår

Sea Master 210 Sport / Volv...

179 500 kr
Blocket.se
Igår

Bolia soffa for sale

7 000 kr
Blocket.se
Butik Täby
Igår

Volvo V60 D4 Momentum Class...

179 800 kr
Blocket.se
Butik Mölndal
Igår

27 st olika Crosstrainers i...

Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnmöbler  ·  Sundsvall

Bästa skötbordet för badkaret

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Bästa skötbordet för badkaret! Tvättbjörne Classic i jättefint skick. Bekvämt och tryggt för barnet. Stabilt och rymligt med hylla under för det du lätt behöver komma åt. Tvättbjörne Classic är unikt genom att det placeras på badkaret och kan fällas upp mot väggen då det inte används, utan att behöva fästas i väggen. Skötbordet står stadigt i både uppfällt och nedfällt läge genom sin konstruktion och passar för de flesta moderna badkar av standardbredd. Skötbäddens bredd är 50 cm och skötbäddens djup är 61 cm. Jättefint skick. Dyna medföljer inte. Dynor som passar perfekt kan köpas billigt på t.ex. IKEA.
400 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Stockholm

Tvättbjörne Classic Skötbord

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Tvättbjörne Classic är ett robust skötbord som placeras på badkaret och kan fällas upp mot väggen då det inte används, utan att behöva fästas i väggen. Skötbordet står stadigt i både uppfällt och nedfällt läge. Tvättbjörne Classic passar de flesta moderna standardbadkar (70 cm). Skötbäddens yta är 65 x 40 cm. Läs mer på http://www.tvattbjorne.com/presentation.htm Orginaldynan är sliten och därför säljs skötbordet utan dyna. En övre förvaringshylla och dyna finns att köpa/beställa där Tvättbjörne säljs. Inköpt på Babyproffsen 2010 för 1295 kr. Säljes nu utan dyna för 350 kr. Finns på Södermalm. Ring eller maila!
350 kr
Blocket.se

Tvättbjörne Classic skötbord baby för badkar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Tvättbjörne Classic är unikt genom att det placeras på badkaret och kan fällas upp mot väggen då det inte används, utan att behöva fästas i väggen. Inga fula hål!Skötbordet står stadigt i både uppfällt och nedfällt läge genom sin konstruktion och passar för de flesta moderna badkar av standardbredd. Se mer på http://www.tvattbjorne.com/presentation.htm Lite rostmärken vid muttrar och skruvar men i övrigt i gott skick. Ny pris 1700 kr!
600 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Solna

TvättBjörne Classic Skötbord - ihopfällbart

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Tvättbjörne Classic är ett mycket praktiskt skötbord som inte behöver fästas i väggen. Skötbordet placeras på badkaret och kan fällas upp mot väggen då det inte används. Det har fungerat mycket bra för oss. Passar för de flesta badkar av standardbredd (~70cm). Den övre korgen (se bild) är ett praktiskt tillbehör som följer med detta köp. Skötbordet är i gott bruksskick. Nypris för skötbordet är ca 1600kr utan den extra korgen.
700 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Lund

TvättBjörne Classic Skötbord

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Vi säljer ett skötbord till badkar som aldrig är använt, endast uppackat ur kartongen. Passade tyvärr inte vårt badkar då det är speciall gjort. Skötbordet skall passa alla standard badkar. Mått: Skötbäddens yta är 65 x 40 cm och är vit. Skötbäddens höjd över badkaret är ca 40 cm. Ordinarie pris: 1599 kr För mer info: http://www.tvattbjorne.com/presentation.htm Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
799 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj