Quantcast
Till salu inom: ”

tvättbjörne classic skötbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skötbord

Umeå
Skötbord

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bästa skötbordet för badkaret! Tvättbjörne Classic i jättefint skick. Bekvämt och tryggt för barnet. Stabilt och rymligt med hylla under för det du lätt behöver komma åt. Tvättbjörne Classic är unikt genom att det placeras på badkaret och kan fällas upp mot väggen då det inte används, utan att behöva fästas i väggen. Skötbordet står stadigt i både uppfällt och nedfällt läge genom sin konstruktion och passar för de flesta moderna badkar av standardbredd. Skötbäddens bredd är 50 cm och skötbäddens djup är 61 cm. Jättefint skick. Dyna medföljer inte. Dynor som passar perfekt kan köpas billigt på t.ex. IKEA.
Tvättbjörne Classic är ett robust skötbord som placeras på badkaret och kan fällas upp mot väggen då det inte används, utan att behöva fästas i väggen. Skötbordet står stadigt i både uppfällt och nedfällt läge. Tvättbjörne Classic passar de flesta moderna standardbadkar (70 cm). Skötbäddens yta är 65 x 40 cm. Läs mer på http://www.tvattbjorne.com/presentation.htm Orginaldynan är sliten och därför säljs skötbordet utan dyna. En övre förvaringshylla och dyna finns att köpa/beställa där Tvättbjörne säljs. Inköpt på Babyproffsen 2010 för 1295 kr. Säljes nu utan dyna för 350 kr. Finns på Södermalm. Ring eller maila!
Tvättbjörne Classic är unikt genom att det placeras på badkaret och kan fällas upp mot väggen då det inte används, utan att behöva fästas i väggen. Inga fula hål!Skötbordet står stadigt i både uppfällt och nedfällt läge genom sin konstruktion och passar för de flesta moderna badkar av standardbredd. Se mer på http://www.tvattbjorne.com/presentation.htm Lite rostmärken vid muttrar och skruvar men i övrigt i gott skick. Ny pris 1700 kr!
Tvättbjörne Classic är ett mycket praktiskt skötbord som inte behöver fästas i väggen. Skötbordet placeras på badkaret och kan fällas upp mot väggen då det inte används. Det har fungerat mycket bra för oss. Passar för de flesta badkar av standardbredd (~70cm). Den övre korgen (se bild) är ett praktiskt tillbehör som följer med detta köp. Skötbordet är i gott bruksskick. Nypris för skötbordet är ca 1600kr utan den extra korgen.
Vi säljer ett skötbord till badkar som aldrig är använt, endast uppackat ur kartongen. Passade tyvärr inte vårt badkar då det är speciall gjort. Skötbordet skall passa alla standard badkar. Mått: Skötbäddens yta är 65 x 40 cm och är vit. Skötbäddens höjd över badkaret är ca 40 cm. Ordinarie pris: 1599 kr För mer info: http://www.tvattbjorne.com/presentation.htm Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.