Quantcast
Till salu inom: ”

uppvuxna syrener säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi säljer vår koloni på Kopparhögarna, gång K nr 1. Kolonin har mkt bra insynsskydd men stugan är inte i toppkvalitet och behöver fixas. Vi har därför satt upp nya gipsväggar i "vardagsrummet" och i köket och börjat spackla. Vita tapeter är köpta och men ej uppsatta. Inget speciellt är gjort i sovrummet. Stugan har högt i tak och är på 27,65 kvm. Det finns ett uthus med utedass och förråd och det är på 4.94 kvm. Det totala antalet kvm är 32,59 så det finns alltså gott om plats kvar om man vill bygga till. I den uppvuxna frodiga trädgården finns hallon, björnbär, vinbär, äppleträd, päronträd, syrener och en massa höstannemoner + otroligt mycket till. Det finns ingen el, men däremot gas spis/ugn, kylskåp m.m. Vill man dra in ska man prata med Tekniska verken på Landskrona kommun. Du som köper kolonin måste vara skriven i Landskrona kommun. Fler bilder kan skickas vid intresse och vi visar gärna stugan för er. Priset kan diskuteras vid snabb affär..
Kolonistuga med strålande sjöutsikt, Hovsjö koloniområde Kolonistuga i fint skick med stor nybyggd altan med strålande sjöutsikt. Uppvuxen mormorsträdgård med pioner, rosor, syréner, hallon, jordgubbar och trädgårdsland. Vedkamin, två fasta sängar, matkällare. Ej el. Inventarier, trädgårdsmöbler och trädgårdsredskap ingår. Cirka 12 kvm stuga, cirka 300 kvm tomt. Lätt att bygga till ett rum på 8 kvm. Gångavstånd till "privat" liten strand. Hovsjö koloniområde ligger naturskönt vid stranden av sjön Måsnaren i Södertälje. Koloniområdet byggdes 1979 med 80 stugor som då fick vara 12 kvm. Nu finns tillstånd att bygga upp till 20 kvm. Gemensam vattenpost finns vid klubbstugan. Till bevattning används sjövatten som är framdraget till varje tomtgräns. På området finns ett klubbhus som används till gemensamma fester men den kan även hyras för privata fester. Den rymmer 70 personer. Området ligger mycket naturskönt med svamp- och bärrika skogar runt om. Det är enkelt att ta sig till området med buss, hållplatsen ligger en kort promenad genom skogen.
Ett underbart torp i närheten av Idyllen Strömsholm. Ligger på en gård utanför Västerås med hästar, höns mm. Torpet är fullt utrustat i kök, tvätt och toalett med dusch . Härlig uteplats i uppvuxen trädgård med härlig Syrén. Uthyres veckor men även efter överenskommelse. 3000:- per vecka eller dygnspris delat på sju. Maila för bilder tills de kommer i annonsen. Nära till bad, fiske, äventyr, älgsafari mm.
Uppvuxen syrenhäck 1,5 - 3 meter hög 15:- / planta. Uppvuxen snöbärhäck 1 - 1,5 meter hög 5:- / planta. Du gräver upp dom själv, inga maskiner.
Jag köper uppvuxna plantor av Bondsyren (färg spelar inte så stor roll) till häck, skall vara minst ca 150cm höga, Helst inom Storstockholm. Jag kan komma och gräva upp dem själv om så önskas.