Allt till salu inom "exotic perser kattunge"

Sortering:
Umeå
22 dagar

Vita kattungar

2 500 kr
Blocket.se
Tranås
22 dagar

Fin kattunge leveransklar

500 kr
Blocket.se
Laholm
22 dagar

Semi långhårig kattunge

2 000 kr
Blocket.se
22 dagar

kattungar leveransklara

4 000 kr
Blocket.se
Varberg
1 månader

Perser kattunge hona med st...

9 500 kr
Blocket.se
Lund
1 månader

RENRASIGA EXOTIC PERSER KAT...

8 000 kr
Blocket.se
Surahammar
1 månader

Renrasig perser med stamtavla

12 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Ludvika

PERSER Kattunge

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Nu finns lilla jag kvar som letar ett nytt hem! Lilla Jag är en svartsspotted Perser flicka. Jag säljs registrerade i SVERAK, grundvaccinerade, chip-märkta och veterinärbesiktade. Jag är leveransklar tidigast när jag är 12 veckor och säljes som sällskap. Jag är är efter PKD-testade föräldrar och försäkrade mot dolda fel i 3 år. Min uppfödare är Sverakdiplomerad uppfödare och godkänd av kommunens miljö- och hälsoinspektion att bedriva uppfödning i hemmiljö. Välkommen att höra av dig! Chatrine Persson ixiDixi's Exotic & Perser www.ixidixi.se
4 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Växjö

Gosiga kattungar med gnistrande silver

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Här finns både långhåriga och korthåriga kattungar i underbara silvergnistrande nyanser. Det är renrasiga perser och exotic, men med alldeles för lång nos, därför är de avsedda för rent sällskap. Det finns fyra härliga och ulliga kattungar som letar efter dig som kan ge dem ett livslångt och gott liv. Det är födda 6 april och färdiga att flytta den 29 juni (12 veckor enl sveraks och blockets regler). Då är dem fullvaccinerade och veterinärbesiktigade, chippade, avmaskade samt har stamtavla från SVERAK. De är uppvuxna som rena innekatter, går i lådan och äter torrfoder. Vid seriöst intresse, maila några rader som första kontakt. Fler foton kan mailas över vid fortsatt intresse. Hoppas vi ses snart!
0 kr
Blocket.se
Katt  ·  Motala

Perser och Exotic kattungar med stamtavla

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Ljuvliga kattungar som är födda 11/4 och kan tidigast flytta 4/7 då dom blir 12v. En Perser hane brun tabby/vit med längre nos. En Perser hane blå/vit. Tre Exotic(korthårig Perser),hona blå tabby,hane blå tabby och en hane blå/vit. Det finns även en Perser svartsköldpadd/vit som är leveransklar nu då hon är född 25/12 och blev 12v 19/3. En super social tös som spinner mest hela tiden :) Vid leverans är dom: registrerade i Sverak(stamtavla från sverak) vaccinerade 2ggr chip-märkta avmaskade veterinärbesiktigade(intyg ej äldre än 7dgr). Pris till sällskap från 3900:- Erlagd handpenning vid tingning av kattunge återbetalas ej vid ånger. Är du seriöst intresserad så är du välkommen att höra av dig =) Hanna/S*Xotic Islands
3 900 kr
Blocket.se
Katt  ·  Eskilstuna

Perser/Exotic kattunge

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Sweet Pearls Delicious säljes till sällskap till rätt hem. En liten svartsköldpaddstabby exot hona som nu är 9 veckor och leveransklar vid 12 veckors ålder När ni köper en kattunge från Sweet Pearl`s är den: Minst 12 veckor Chipmärkt Avmaskad Veterinärbesiktad Registrerad i Sverak/ Stamtavla Dolda fel försäkring Van vid pälsvård Känner ni att ni kan erbjuda henne ett kärleksfullt livslångt hem är ni välkomna att höra av er och komma på besök Titta gärna in på hemsidan för fler bilder www.sweetpearls.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
4 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Sölvesborg

Kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Hej! Här är fyra bedårande leksna kattungar som i mitten på juli vill komma till nya kärleksfulla hem! Vi är rumsrena, äter både torr och blötfoder, tycker om att vara ute på altanerna och busa runt! Vår mormor är en exotic perser och vår mamma är långhårig! Vi är inte långhåriga men har en jättefin päls!Våra namn är Nalle:vit-grå Björne:mörkbrun med vit krage Scilla:vit-svart Jasmin:vit-svart och minst. Alla är vi sociala och kelna. Vi kräver att komma till hem där vi får vara utekatter och jaga möss! Är ni intresserade får ni gärna höra av er.
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj