Quantcast
Till salu inom: ”

uteförråd säljes

F

Tidigare annonser till salu

har en mysig 3.a på västra skurholmen. (radhuslägenhet) egen utgång med uteplats och trädgård samt lekplats för barn i söderläge! 10 minuters gångavstånd till centrum. nära till bla. dagis/skola, bensinmackar och mataffärer. lägenheten är i bra skick, med nyrenoverat kök. öppen planlösning, badkar, inneförråd/klädkammare. motorvärmarplats/garageplats, uteförråd, m.m mycket seriös förening. söker en 3.a eller 4.a i centrala luleå. ej markplan. annars allt av intresse! maila bilder o kort info om din lght så hör jag av mej o vi kan prata mer! endast seriösa svar önskas.
Nyrenoverad rymlig 2:a i centrala Tyresö med bra kommunikationer till stan. Huset är byggt i mitten av 1960-talet, hiss finns. Nära till bussar, centrum, dagis, naturområden och sjöar. Familjevänligt område. 5/5 våningar med balkong i söderläge. Stort kök, badrum, allrum och sovrum, rymlig hall, 2 garderobsrum samt uteförråd. Flyttade in i lägenheten mars 2009 och fick då nya golv, tapeter och även ny kyl/frys. Badrum: Rymligt med plats för torkskåp och tvättmaskin/tumlare. Stort allrum med möjligheter till att delas upp till en mindre sovalkov. Förråd/garderob 3 st, varav 2 i lägenheten. Föreningen är i färd att ombildas till brf.
Jag hyr ut min 3:a på Skurholmen i andra hand från ca. 25:e augusti och ett år framåt, eller period efter överenskommelse. Det är en fräsch lägenhet byggd 1991 belägen i ett tvåvåningshus med hiss. Trivsam, lugn gård och trevliga grannar. Lägenheten finns 1tr. upp och har balkong. Vill helst hyra ut den möblerad. Åtminstone första tiden. Men om önskemål finns kan jag hyra ut den omöblerad. Bredband ingår i hyran. Digital-TV från Comhem finns från 139kr/månad och uppåt. Mitt garage med uteförråd hyr jag gärna ut för 289kr/månad.
Lägenheten är rymlig och har välplanerad planlösning 40m2 Markplan med stor inglasad balkong/altan uteplats Uteförråd för trädgårdsredskåp Månadsavgift 2460 kr i det ingår: hushållsel kabel TV vatten värme parkeringsplats Tvättstuga öppet 24 h Pris : 150 000 kr eller högstbjudande Inträde enligt övk. Maila inte ! utan ring, gärna efter kl 15.00 070 6733908
Lägenhet i Torsbo mittemellan Borås, Tranemo, Hestra och Ulricehamn. Fin 4:a med 2 badrum samt ett uteförråd. vindsutrymme, Nymålade sovrum, Ny spis,nymålat kök samt hall och vardagsrum. Lugn gata med trevliga Grannar och bra gemenskap. Perfekt för dig som har familj med barn eller planerar att skaffa. Enda kraven är att man inte har några betalningsanmärkningar och är en "normal familj/par/ensam. Mvh Tommy