Quantcast
Till salu inom: ”

utemöbler gammaldags säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Supermysig, fräsch, hemtrevlig lägenhet i centrala Luthagen uthyres 1:a juni-1:a september i sommar. Lägenheten har ett stort kök i gammaldags stil med matplats för fem personer. Vardags- och sovrummet är stort och rymligt med en 180cm säng och stor platt-tv, soffa, tvbord. Trägolv i hela lägenheten. Fräscht badrum. Tvättstuga i källaren. Gården har utemöbler där man kan grilla och umgås. Centralt benägen på Geijersgatan, 10 min promenad till city, 5 min promenad till mataffärer. Endast seriösa, ansvarstagande personer önskas höra av sig!
Mysig etta uthyres i 3-4 veckor i lummiga och vackra Bagaregården. Lägenheten är belägen i ett Landshövdingshus med en fin innergård med tillgång till grill, lekplats och utemöbler. Lägenheten är ljus med eget, stort kök i gammaldags stil. Internet och TV finns. Inte långt ifrån ligger Danska vägen som är en pittoresk gata med små butiker och kaféer. Med spårvagn tar det ca 10 min in till centrum. Gå gärna in på stadshem.se och läs mer om området.
Säljer ett jättefint set med fyra vita stolar och ett stort vitt bord i gammaldags design. Stora stolar med kors i ryggen och med sköna armstöd. Jättefina blå dynor i nyskick tillkommer. Setet har använts i två säsonger och är i fint skick. Ett stort parasoll i trä med cremevitt tyg, detta är i princip aldrig använt, i nyskick! Till parasollet tillkommer en fot i sten på drygt 40 kg, står pall i alla väder....! Nypris för allt detta är ca 4000kr. Mitt pris: 2500kr. Säljes till mycket bra pris pga flytt. Först till kvarn!