Quantcast
Till salu inom: ”

vatten bläster säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Renoveringsobjekt utan inredning Kräver: svets, bläster. mycket färg och kärlek eller arbete. Motor Volvo Penta TD70A 110Kw är urmonterad, står på pall (Kan provköras) Tyvärr har det stått vatten i båten vilket medfört genomrostning på minst ett ställe. Skrovet står på en vagn, lämplig för transport inom hamnområde. Skulle blivit en pensionärsbåt, men pensionen kom innan båten blev färdig. Bild nr 1 är innan påbörjan av renovering. Resterande bilder är aktuella. Pris - Ge ett bud.
Atlas Coopco bläster 200L Komplett med slangpaket, 4 munstycken, friskluftsfilter med vatten avskiljare och blästerhjälm.
Att stå still kostar pengar?? Nu har du som entreprenör,lantbrukare m.m fördelen att få tillgång till renoverade kylare omgående vi erbjuder högsta orginal kvalite samt full GARANTI Du erbjuds nu ett brett sortering av färdiga kylare på lager för omgående leverans i samma stund som du lägger på telefonen skrivs en fraksedel ut för just din kylare. Vi sänder även med en returfraktsedel för stommen som vi ska ha tillbaka.Du betalar alltså ingen frakt varken på den nya eller stommen tillbaka.Allt ingår i priset du får av oss. Detta företag har 50 år erfarenhet av kylare.Är vi/ni osäkra på vad det är för kylare du har kan man oftast utläsa det via orginalnummret som oftast står instansat på en liten fastlödd mässingsplåt på kylaren.Numret kan vi då köra i vårat system som uppdateras hela tiden för att sedan få fram vad det är för kylare. Vi kan nu även bistår med ett stort sortiment av aluminium oljekylare kopierade rakt av på orginalnumret. Det jobbas hela tiden med att utöka vårat sortiment på kylare,har vi inte din kylare så skaffar vi en.Kanske du kan köra så länge? Aluminiumkylare/oljekylare Vatten kylare Industri kylare Olje kylare Aluminium kylare Hjälpkärror Reserkraftverk m.m Se även andra annonser här på blocket. OBS! Vi står alltså för frakten även för stommen som ska tillbaka!!!! Försäljning av: Bil kylare Maskinkylare,renoverade samt nya Condensor,torkfilter(AC) Värmeelement Vi svetsar & löder koppar,mässing aluminium samt blästrar smådetaljer. Ansvarig säljare Jimmy Forss 0480-10115 0768-053037 Telefon tid ALLA dagar 07-22
städat förrådet! använder aldrig så säljer därför. några slipmaskiner,en skruvdragare av nått slag,(en cirkelsåg har gått av ett fäste men funkar annars) färgsprutor,bläster,vinkelmutterdragare,slipmaskin med massa grejer till,klockor och vatten avskiljare,och lite handverktyg!
bläster pistol,poler-slip-minislip maskiner, blås munstycke,diverse kopplingar, luft regulator med vatten avskiljare, liten strypventil,litet luft filter med vatten avskiljare