Quantcast
Till salu inom: ”

vatten studsmatta säljes

Tidigare annonser till salu

Semesterhus med attraktivt läge och med utsikt över vattnet från den ena terrassen. Huset är modernt inrett med smakfulla, skandinaviska möbler och passar bra för två familjer. Det har ett trivsamt kök. Huset ligger i Löjt Feriecenter i lugna omgivningar och är en del av flera sammanbyggda semesterhus. Några meter från huset i feriecentret kan man nå gemensamma faciliteter: tvättstuga, utomhuspool, aktivitetsrum med bl a bordtennis och spel. Det är inte heller långt till en golfbana, flera lekplatser, minigolf, studsmatta och en fin badstrand. I centret har man även tillgång till trådlöst internet.
2 sovrum, 1 TV rum, Toalett med dusch. Egen ingång med tvättstuga. Här finns möjlighet till Kyl, Micro och kokplatta för enklare matlagning. Tillgång till fullutrustat kök. WIFI, TV, Värme, Vatten ingår. Tillgång till stor trädgård, pool, förråd, studsmatta Viss möjlighet till förvaring av möbler. (Kan hyras med eller utan möbler) Deposition 1 månadshyra (5500kr) Kontrakt med en månads uppsägning. Lägg ett mail och beskriv kort vem du är och hur länge du avser att hyra.
Fräscht hus med annex . Lummigt och insynsskyddat beläget i lantlig idyll vid Degerhamn. Inte långt till Mörbylånga och Ölands södra udde med fyren Långe Jan. Storslagen havsutsikt. Stor gräsplan för aktiviteter. Studsmatta. Naturstrand. Sovrum 1 är ett genomgångsrum. Mycket järnhaltigt vatten.