Quantcast
Till salu inom: ”

villa uthyres valbo säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har en liten villa byggår -03 ca 2 km från Valbo köpcentrum (13 km från Gävle C). Naturnära läge med endast hyresvärd (pensionärer) som närmaste grannar (en bit ifrån) inom synhåll. 3 sovrum och toa på övre våningen. Vardagsrum, kök, badrum med dusch och tvättmaskin på nedre våningen. Altan och trädgård (om du vill). Omöblerat. Hyra 7 000:- inkl allt el, värme, sophämtning o. dyl. Uthyres 6 månader ev. längre. Gärna liten familj eller äldre par.
Nyrenoverad villa i Valbo. Friköpt trädgårdstomt på 697m². Billig driftkostnad, med ny vatten/luft värmepump. Nytt tak samt dränerad grund, nyrenoverat badrum samt kök. Nya ytskikt i samtliga rum. Källare på 30m², Garage på ca 30m² och nybyggd altan på 28m², nya 3glasfönster, 2 sovrum, med möjlighet att göra 3. Säljes pga. vi har hittat ett större hus. Skicka ett mejl om ni är intresserade, Så ringer vi upp. Endast seriösa svar! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi är en familj på 2 vuxna och 3 barn som önskar hyra en villa alternativt ett radhus i Gävle med omnejd. Bostaden ska bestå av minst 4 sovrum. Den ena av oss studerar idag på heltid och den andra jobbar heltid inom vården. Vi är rökfria och har inga husdjur. områden som vi kan tänka oss att bo i är med omnejd, Hille, centrala Gävle, Valbo, Forsby, Andersberg. Mobil nr Saga; 072-7188203 Mobil nr Christian; 072-5291985 Ring eller maila och berätta vad ni har att erbjuda.