Quantcast
Till salu inom: ”

villavagn till salu med tomt säljes

Julgardiner

Trelleborg

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gardin

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är det dags att sälja vår villavagn! Perfekt för den som vill ha en extra stuga på tomten som gäststuga m m. Inte helt i nyskick men välfungerande och uppfräschad. Har varit i vår ägo sedan 2009 och stått på vår tomt. Ni är välkommna att titta på den eller ringa och ställa frågor! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Villavagn sunseeker årsm troligen runt -90 2 rum och kök, toalett med dusch, fönster 2 glas isolerglas, ny varmvattenberedare och ny wc stol, vagnen är helt byggd i trä, behöver målas på utsidan samt att vindskivorna behöver bytas, inga fuktskador, säljes till högstbjudande LÄGST 50,000:- måste avhämtas, tomt ingår ej, men kan stå kvar en tid, då tomten är min, ev uthyres för 2500:- mån i kallhyra till rätt person, med tomt där den står. Priset ej prutbart, ej byten. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Villavagn sunseeker årsm troligen runt -90 2 rum och kök, toalett med dusch, fönster 2 glas isolerglas, ny varmvattenberedare och ny wc stol, vagnen är helt byggd i trä, behöver målas på utsidan samt att vindskivorna behöver bytas, säljes till högstbjudande LÄGST 50,000:- måste avhämtas, tomt ingår ej, men kan stå kvar en tid, då tomten är min. Priset ej prutbart, ej byten. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej Jag är en 46 årig fd. bilmekaniker som söker ett litet hus eller en bit tomt/mark att ställa upp en villavagn på. Helst i närheten av Göteborg men alla lägen övervägs. Jag har bil. Krav: el, vatten och avlopp. Kan ev. gräva fram / koppla in VA. Pga. en olycka är jag långtidssjukskriven. Jag har en mkt. snäll labradortik på 7 år som självklart kommer att flytta med. Jag är rökfri.
Skötsam, singel-kille med fast anställning är en handyman, kan hjälpa till med gård och hus, önskar omgående hyra en markbit för permanent uppställning av en Villa-vagn 11 x 3,8 m tillgångtill vatten, avlopp och el. Nära Uddevalla. Avser året runtboende