Quantcast
Till salu inom: ”

vinprovarglas väska säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

Säljer mina vinprovarglas med väska till som knappt är använda. Passar perfekt för dig som studerar till sommelier, går på vinkurser eller som har det som en hobby att prova olika viner, med mera. Dessa glas är väldigt tåliga och ger en bra smak och lukt på det vin du provar. SVARAR ENDAST PÅ TELEFON OCH INTE PÅ MAIL! Om köparen vill att jag ska skicka glasen får köparen så för frakten.
Vinprovning Vinprovarglas i väska - Bohemia Moser. Bohemia Moser Praha The Moser Clubs Physiognomical Toasting Snifters Copyright Moser Czechoslovakia Innehåller 6 fantastiska vinglas /kristallglas : Väskan är lite medfaren på utsidan men innehållet är desto bättre. Glasen ligger mjukt inbäddade på silkesbädd. 5000 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Oanvända vinprovarglas från Moser Club i Schweiz. Ligger i en egen hård väska så dom är lätta att ta med sig. Oerhört fina. Fler bilder kan skickas.
Vinröd väska med 6 st Orrefors vinprovarglasväskan märkt med Munskänkarna Storlek väska30x28x15 cm Glas diameter 5,5 cm höjd 18 cm Nypris ca 1000:- Hämtpris
Väska med plats för sex glas, samt fem glas Orrefors Elixir. Mycket gott skick, använt en säsong. Nypris sek 1735 för allt. Nu sek 900. Komplettera med ett glas (serien finns fortfarande) och du har ett komplett vinprovarset!