Quantcast
Till salu inom: ”

virvelmarsvin säljes

Tidigare annonser till salu

Två fina marsvin säljes tillsammans med två burar, en för vinterhalvåret och en för sommarbruk, utomhus. Vill man ha dem inomhus hela året går det också bra. Då kan du ta bara inneburen om du vill. Det är ett långhårigt och ett korthårigt virvelmarsvin. De är jättegulliga och är ca 1,5 år gamla. Mina barn fick dem i julklapp, men har tyvärr tröttnat nu och en i familjen lider av kraftig höallergi. Detta är skälen till att vi måste göra oss av med dem.
Två mysiga virvelmarsvin till salu pga oönskad dräktighet. Födda 15 oktober, leveransklara vecka 48. Ungarna är en hona och en hane. Båda är helt bruna förutom honan som är lite vit på vänstra bakfoten. Pris: 180 kr/st, 300 kr för båda. Marsvin är flockdjur, därför vill jag helst att båda ska säljas tillsammans. Eller om du bara är intresserad av en av dom så säljs den endast till ett hem där marsvinet får en burkompis. Mejla vid intresse, fler bilder kan också fixas om så önskas.
Jag har nu bestämt mig för att sälja mina två damer då de förtjänar mer tid än vad jag kan ge. Alla tillbehör följer med såsom inomhusbur, matskål, hus, nagelsax, transport bur, vattenflaska m.m. Jag säljer dem endast ihop till ett ställe där det finns någon som kan ge dem den tid och kel de behöver. Flisan (till vänster) är ett virvelmarsvin på 4 år. Molly (till höger) är 5 år och är en teddy/rex (jag är tyvärr inte säker på vilket). Båda är mycket sociala och gosiga. Kan bo tillsammans med kanin.
2 st. honor 5 mån. En är svart med en aning vita och bruna inslag, virvelmarsvin. Den andra är vit med en aning bruna och svarta inslag, virvelmarsvin. Båda är pigga, friska, lekfulla, sociala å pratglada. Dom är väldigt charmiga och kommer fr. samma kull. Pris kan diskuteras. Viktigast är att de kommer till bra och varaktiga hem. Frågor kommer därför att ställas. Hoppas detta är förstårligt. OBS! Kan endast kontaktas via mail.
Hane ljusbrun långhårig/virvelmarsvin född 13/1-12. säljes gärna med sin pappa som är ca 9 månader. 300kr tillsammans eller 150 kr/st 2 st långhåriga/virvel den ena svartvit den andra svart,brun,vit födda den 21/3 leveransklara 2/5. Har ej kunnat könsbestämma dom ännu. 1 st släthårig vit,svart,brun född den 22/3-12 leveransklar den 3/5 3st brun,svart,vit långhåriga född 31/4 leveransklar 12/5. Säljer även 3 honor ca 9 mån. Pris honor 250 kr hanar 150 kr. Ring ej efter kl 20.00 pga barn sover.