Allt till salu inom "abessinier"

Sortering:
1 månader

Abessinier

5 000 kr
Blocket.se
2 månader

Abessinier

6 500 kr
Blocket.se
2 månader

Abessinier

6 500 kr
Blocket.se
4 månader

Abessinier

6 000 kr
Blocket.se
Butik Jönköping
14 år

Våra katter - Abessinier

Hyrahyra.se
Butik Gävleborgs län
14 år

Våra katter - Ocicat och Eg...

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Uppsala

Abessinier

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
S*Jabari´s Thomas O´ Malley Söker ett nytt hem! priset är inte alls lika viktigt som det hem han får! Han är en Abessinier, Sorrel färgad kastrerad hane född 2010-06-15 Tomtom är mysig och gosig aktiv och busig och behöver få komma till ett hem med full fart i! helst med en annan katt! Abessiniern är väldigt folkkär aktiv och nyfiken katt. Tomtom är dubbelvaccinerad, Chipmärkt veterinärkontrollerad har stamtavla och är kastrerad.. Tomtom är en väldigt trevlig kisse!
2 500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Stockholm

Abessinier/ragdoll - en riktig liten kompis

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Lille Sirion, två år gammal, svart och vit och sammetslen, vill inte åka hem och bli innekatt i höst! Han är en fantastiskt snäll liten katt, alltid pigg på lek och bus och älskar barn, även de minsta. En perfekt familjekatt! Tyvärr inser vi att han kommer vantrivas enormt med att vara innekatt, han vill kunna gå ut! Har du råttor eller sorkar är det perfekt, han är en suverän jägare, trots att han är så liten och söt. Naturligtvis är han kastrerad, vaccinerad och chippad. Under sommaren finns han i Sörmland. Ring så skickar vi bilder!
1 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Nybro

Stilig abessinier pojke

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vår abessinier söker efter ett nytt hem med mycket tid, kärlek och engagemang. Han älskar att vara med i händelsernas centrum, sitta på axeln och se vad som händer. Saturnus är en okastrerad hanne på sju månader efter välmeriterade föräldrar. Han är mycket välväxt och musklig, väger 3,6 kg just nu. Är du intresserad av att ställa ut är han absolut en kisse att räkna med. Han är mycket harmonisk och totalt orädd i temperamentet, samtidigt som han är vaken och alert. Nu söker han efter en ny familj att älska. Stefan 0481-764275
8 500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Robertsfors

Abessinier variant

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Shepard är en social söt hane. Är född 2011-05-09 och leveransklar efter den 12 augusti. Då har han fått två vaccinationer, chipmärkt, har stamtavla hos Sverak och veterinär besiktigad. Shepard är en aby variant, dvs hans mamma är aby variant och pappa är en somali. Dock helt renrasig med stamtavla. Man avlar in abessiniern i somali för få bredare avelsbas. Abessinier är en aktiv ras och har du dem i ditt hem är du sällan ensam. Många abessiniers apporterar som en hund och går lära trix om man har lite tålamod.
6 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Uppsala

Abessinier hona Fodervärd

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
CH S*Jabari´s Storm aby a ( blå abessinier hona ) 4år gammal född 2008-01-19 Söker en fodervärd! hon trivs inte riktigt så bra hemma hos mig med alla mina andra katter jag vill bara ha 1 kull på henne sen är hon er :-) Hon är supergosig med mig! som sällskap till henne kan jag skicka med hennes mamma på köpet så att säga :-) gärna någon inom köravstånd till Uppsala hör av er om ni är intresserade
100 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj