Quantcast
Till salu inom: ”

vox förstärkare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

JVC R-X40

Örebro
Stövlar

Enköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lovepedal Karl Fuzz i nyskick. Grym silikon fuzz med oktaver när man drar på. True Bypass, 9 volts ingång. Pris: 1100 kr. NU 1000 kr !!!! Kostar 2000 kr ink frakt o tull från USA. Crowther Hotcake i nyskick. Perfekt overdrive/dist för framför allt Vox eller andra EL84-stärkare, Marshalls passar också fint. Bra buffer i denna pedal samt 9 volts ingång. Pris: 1250 kr. Nu 1200 kr !!! Kostar 2000 kr ink frakt o tull från USA. SÅLD !!!! Biyang OD-7 Overdrive i nyskick. Riktigt grym faktiskt. Tre lägen: TS, Bright, Fat. Pris: 500 kr I priserna ingår frakt.
VOX har lanserat en förstärkare som officiellt godkänts av Brian May, Vox Brian May under våren 2003. Förstärkaren är utformad för att återge tonerna som produceras av Brian legendariska "Deacy förstärkare" som byggdes för honom av John Deacon för många år sedan. Vox förstärkaren har en 6,5 tums högtalare, 10W effekt och alla solid-state komponenter. Den är främst avsedd för hemmabruk, inspelning eller som en pre-amp för att mata in i en större förstärkare när man spelar live. **Inga byten**
VOX AC30 Collectors Edition 1991. Förstäkaren byggdes bara under 1991 och då i en numrerad serie av 100 ex. Denna har nr 95. Är nyligen helt genomgången och servad av L H Musik. Förstärkare Låter kanon och är att jämföra med de tidiga 60-talarna. Allt är original utom reverbdelen som togs bort i samband med med den senaste servicen då den inte lät bra och dessutom inte fanns på de tidiga 60-talare. Detta är en mycket ovanlig modell med tanke på antal tillverkade. Pris 21000 el bud
Tänkte göra mej av med min Vox combo och testar intresset här. VOX AD50VT-XL, i mycket gott skick (nyskick). Stärken finns i Sundsvall och skickas helst inte men visst kan den få åka buss om någon är sugen att betala frakten (om det skulle bli flera intresserade så går förtur till den som hämtar). En demofilm som beskriver den bättre än jag kan :) [youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fGNx9O0d_Sg[/youtube] Byten är i dagsläget inte intressant!
Säljer nu min gitarr samt förstärkare p.g.a. tappat intresse. Både gitarren och förstärkaren har varit obetydligt använda. Gitarren är en Ibanez RG350M-BK och har två humbuckers och en singelcoil. Floyd rose-bryggan gör att stämningen håller sig mycket bra. Väldigt lättspelad. Har originalkvittot. Pris: 2 200:- Förstärkaren är en Vox vt50 som ligger på 50W. Ljudet låter från metal till rent ljud. Finns ställbar uteffekt samt linje/hörlursuttag. Har originalkvittot. Pris: 1 800:- Har även ett case som kan skickas med om man köper det som paket. Annars kostar det 200:- Vid frågor kontakta helst via mail.