Quantcast
Till salu inom: ”

wave soffa divan säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Slutsteg 3rd wave

Skåne län
Divan Soffa

Trollhättan
Soffa

Uppsala
Soffa

Mölndal
Soffa

Norrköping
Soffa

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Soffan heter Wave och köptes på Chilli för drygt ett år sedan för 10.000:- (specialbeställd p.g.a. färgen, svart/grå) Den är otroligt mjuk och skön att sitta i, perfekt som extrasäng på grund av att den är så djup. 4 stora kuddar och 2 små. Ett litet hål i ena kudden annars hel och fin. Vi har katt hemma men hon håller sig endast på filtarna i soffan. Bredd: 235 Djup: 110 Höjd: 94 Finns i Skepplanda och går att montera ner. Den är påbyggnadsbar om man vill ha den större eller med divan, m.m.
MÖBELHUSET i Uppsala säljer den urmysiga soffanWave. Med ordentligt sittdjup och rygghöjd får du mycket soffa för pengarna. Wave är en soffa med höga kanter som får dig att rofyllt kunna slappna av! Kom gärna in och PROVSITT! 3-sitssoffans mått: L238 D104 H102cm i tyg Cortina 7900:- Avslut+2:a+maxihörnets mått: L428 D220/170 H102cm från 18370:- 3:a+avslutsdivan-mått: L324 D220/110cm från 13940:- Fåtölj-mått: L100 D110cm från 5670:- Till soffan går det att köpa till en fotpall. Se fler fina erbjudanden från oss "I BUTIKEN" bredvid, eller gå in på vår hemsida www.mobelhuset.se. Vi levererar och möblerar inom vårt närområde i Uppland med egen kunnig och erfaren personal. På vår hemsida mobelhuset.net kan ni se vår prislista för HEMLEVERANS. Har ni möjlighet att själva hämta möbler från oss, lånar vi gärna ut både bil och täckt släpvagn UTAN KOSTNAD. sökord soffa soffor soffgrupp soffgrupper modulsoffa modulsoffor hörnsoffa hörnsoffor divansoffa divansoffor divaner tygsoffa tygsoffor skinnsoffor tygsoffa skinnsoffa Om företaget Den flexibla möbelaffären som ger dig personlig service! Välkommen till Möbelhuset i Uppsala. Du finner oss i Fyrislund, precis intill Boländerna. Vi har många olika soffor; djupa, grunda, låga, höga, svängda, klassiska och moderna - både i tyg och i skinn. För övrigt har vi även ett brett sortiment av bord, stolar, vardagsrumsmöbler, fåtöljer, förvaringsmöbler, sängar mm.
Böjd soffa med mycket skön sittkomfort och hög rygg för bästa stöd. Längd: 420 cm. Hög kvalitet på tyg och stomme med bollfiber i rygg och dubbelt kallskum i sittdynorna för bästa komfort och hållbarhet. Soffan är vändbar och kan monteras höger- eller vänsterböjd. 19 990:- Finns även utan divan. Varmt välkomna att besöka Milano Möbler i Örebro. Vi är en etablerad butik och vi har många års erfarenhet av att sälja möbler och andra inventarier av hög kvalitet till låga priser. Milano möbler ligger i centrala Örebro på Fredsgatan 18, tvärs emot Försäkringskassan (c:a 300 m rakt norrut från Örebro slott). Vi direktimporterar möbler bl.a. från ett flertal italienska möbelfabriker och har även samarbete med skandinaviska tillverkare. Vi kan därför hålla låga priser samtidigt som vi kan erbjuda möbler av hög kvalitet. Vi kan erbjuda finansiering via Resurs Bank till förmånliga villkor (24 månader räntefritt). Besök även vår hemsida där du hittar merparten av vårt sortiment. Vi tar emot beställningar per telefon eller epost och har möjlighet att ordna leverans över hela Sverige. Vi nås på tfn: 019-12 81 80, 076 5500086 och vi pratar svenska, engelska och arabiska. Våra öppettider: Vardagar 10-18 Lördagar 11-16 Söndagar Stängt