Quantcast
Till salu inom: ”

weinbach piano säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Piano malmsjö

Norrtälje
Piano

Linköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett nätt och fint piano med vacker klang. Inga defekter. Mycket välbehållet i fint lackerat träslag. Inga repor. Pianot har välvda ben. Pianostol medföljer med nyklädd sits. Nyckel för att kunna låsa pianot. Charlie Normans pianoskola i 24 häften och 2 musikkasettband med Charlie N medföljer. Längd = 140 cm Priset kan diskuteras vid snabb affär. Höjd = 104 cm Djup = 54 cm
Vi köpte denna piano för ungefär 1 år sedan, och vi har ej stämt den sen dess. Riktigt bra kvalité är det på denna Weinbach-piano. Vi håller på och renoverar, pianot får tyvärr inte plats där vi ska bo. En pianostol ingår i köpet. hör av er om ni är intresserade. PS: Kontakta mig genom SMS så bestämmer vi priset. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fint piano med fin ton från Weinbach, troligen slutet av 1940-talet. Gjutjärnsram, Tre pedaler. Dekorerad i valnöt med utanpåliggande dekorationer, Låsbart (originalnyckel finns) Vi har inte tyckt oss behöva stämma pianot men enligt experter skall alltid pianon stämmas om efter flytt. Finns i Vackstanäs, utanför Södertälje/Nykvarn/Järna. Vi arbetar vardagar dagtid och om vi inte är hemma och svarar, maila oss så ringer vi upp.
Hej, nu säljer jag min fina möbel och mitt fina instrument pga flytt till mindre boende. Ett fantastiskt instrument med fin klang. Jag har spårat serienumret och kan spåra tillverkningsdatum till 60-talet (se bilderna). Pianot är i fint skick, dock behöver det stämmas men det behövs oftast ändå efter flytt. Självklart ingår tillhörande piano-pall. Hämtas av köparen i Önnestad utanför Kristianstad.
Weinbach i mycket fint skick.