Quantcast
Till salu inom: ”

trimbord till hund säljes

F

Tidigare annonser till salu

Artfex hundbur medium för bil säljes. dj:830 hö:675.br:495 Vikt:14kg. En tyst, säker och mångsidig bur för transport av hund i bil med många genomtänkta detaljer. Uppfyller jordbruksverkets rekommendationer. Gummerade skivor med durkmönster i golv och tak för ett bra halkskydd, takskivan kan med fördel användas som trimbord vid utställningar eller liknande, gummiskiktet är UV beständigt och har god motståndskraft mot kemikalier. Låsbar med nyckel. Evakueringslucka. Gasfjäder för att på ett bekvämt sätt hålla uppe luckan.
Säljer min ArtFex bur pga fler hundar i familjen. Köpt på Brukshundcenter i Uppsala 2010? Den är välhållen, det är Medium buren, B:495 mm, H:675 mm, D:830 mm. 1 krok ingår, gummerat golv för bra halkskydd, evaktionslucka, gasdämpare, låsbar med nyckel, takskivan kan användas som trimbord & uppfyller jorbruksverkets rekommantioner, svensk tillverkad & krocktestad, vikt ca 14 kg. Ev frakter betalas av köpare, kan ev fraktas till Knivsta/Uppsala enl ök. Läser mail dagligen. Nypris ca 3200:- Nu 1900:- vid ev snabb affär lite billigare.
Säljer nu mitt trimbord som hängt med mig på utställningar. Har inte längre någon hund och säljer nu bordet. Har kapat av benen något, så det är perfekt om man har en medelstor hund. Höjd 78 cm Längd 75 cm Bredd 50 cm Bordet har som sagt hängt med, men är fortfarande mkt stabilt och funkar jättebra. Har tappat en plastfot Har lite saxar, hundburar av stål och annat bra-att-ha till hund och utställning.
Artfex Hundbur Medium. Hundburen är tillsammans med selen (tillbehör) krocktestad av SP Statens tekniska forskningsinstitut. Testet är utfört enligt ECE-R17 som är en Europastandard för förankring av last i bil. * Uppfyller Jordbruksverkets rekommendationer * Låsbar med nyckel * Evakueringslucka * Gasdämpare för luckan * Gummerat golv för bra halkskydd * Takskivan kan användas som trimbord Buren är i fint skick och passar hundar max 50-60 cm höga.
Hejsan! Har ett fint trimbord till salu då det bara står i förrådet o tar plats. Använt endast 3 tillfällen vid hund utställning. Mått bredd 90×55 Höjd 82 Trimbordet är ihopfällbart och har bärhandtag. Mörk gummiplatta som är halkfri, vita ben, och ett praktiskt handtag att bära det i. Nypris: 1499:- tex haromi.se Mitt pris: 800:- (ej prutbart) Ber om ursäkt för dålig bild har fotat i förrådet:) Finns i Sätra Kontakta Beatrice 072-5608408