Quantcast
Till salu inom: ”

dragsele hund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hundfoder

Halmstad
Hund bur

Varberg
Leksaker

Uppsala
F

Tidigare annonser till salu

Pga ändrade familjeförhållanden och mindre tid så söker jag en fodervärd på hel- eller deltid till min hund. Myzan är en Alaskan huskytik på 6 år, van vid barn och katter. Dominant av sig så hon fungerar bara ihop med vissa andra hundar. Hon har bott i lägenhet största delen av sitt liv, har mycket energi men bara hon får tillräckligt med motion så håller hon sig lugn. Väldigt snäll och go, inte skällig av sig men "pratar" gärna. Dragsele finns och hon är van att dra t.ex. barn i pulka.
Dogscooter för träning och nöjeskörning 3495.- hämtpris. Vi har kompletta komma igång paket för omgående leverans. Även ett fåtal riktigt prisvärda begagnade Scooters. Pris exempel för Dogscooter kommaigång paket inkl en dragsele, en enkel eller dubbel draglina samt frakt inkluderad över hela Sverige med bussgods 4995.- inkl moms. Börja med DOGSCOOTERING Du med! Fartfyllt, roligt och en utmärkt konditionsträning för friska sunda arbetsglada hundar! Välkommen med din order!
En kickbike till salu, lite använd. Säljs pga flytt. Väldigt fint skick. 3500:- Typ en fjäderpinner som håller draglinan från att åka in i hjulet under körning med följes. 300:- för bara den. Två stycken dragselar för mindre hundar. Säljes pga av fel stl. Aldrig använd, bara provade. 300:-/ st Har två draglinor som man måste ha två hundar till varje lina. 200:- för båda. Eller 700:- för selar och draglinor. Finns på Brynäs. Ring vid intresse, ej mail.
Mycket användbar turpulka - som levereras komplett med parallelldrag och dragsele. En pulka för dig som går dagsturer eller övernattar i stuga. Skrovet är av slagtålig glasfiber och medarna i polyeten vilket ger en minimal friktion. Väl tilltagen duk som dessutom är vattenavvisande. . I paketet ingår även parallelldrag och dragsele. Det är ochså möjligt att få dragsele til hund. Mått: 118x43x18 Vikt 4kg Lastevolym 185l. Pris - NOK 5250 komplett. Fri frakt över hela Sverige.
Dragsele av märket Non-stop, använd endast ett fåtal gånger - som ny! Nypris 699:- Storlek 5: Vikt 20-26 kg Halsvidd 35-40 cm Bröstben 23 cm "Free Motion dragsele är sydd så att hunden har fria luftvägar under drag. Den har en dragpunkt som ger hunden maximal rörelsefrihet och möjlighet att använda den styrka man är ute efter att utnyttja. För att minska risken för belastningsskador kan selen justeras för att passa varje enskild hund." Kan skickas, köparen står för fraktkostnaden.