Quantcast
Till salu inom: ”

whizzer moped till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Moped

Mullsjö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En mycket speciell "moppe" 128cc och ca 2hk Fungerar ungefär som en gammal trampmoped. Den har gått ca 40 mil och är i nyskick. Årsmodell 2000. Kan reg.som lätt mc om man vill,annars funkar den bra som "viktkompenserad" moppe. Perfekt på moppeträffar i sommar. Kan ev. tänka mig att byta mot båt.
Cool Whizzer från 99. Jubileumsmodellen. Har gått ca 10 km = ypperligt skick. 148 cc sidventilare, Automat, Rem. Hojen ser ut exakt som en veteran från 39 men är lätthanterad. Jag har kört den som moped. Mycket rolig att köra och drar allas blickar till sig och även mycket frågor. OBS: Backen och Gojan ingår ej, Det får ni fixa själva. Kan ta något roligt som delikvid. Tex Cyclemaster eller någon annan veteranmoped.
Whizzer, En av de få registrerade i Sverige. Besiktigad. 148 cc Sidventilare med underbart ljud. Tankas med vanlig blyfri bensin. Går som en klocka, startar lätt i alla väder. (och oväder) Mycket extra lull lull, Pakethållaren ingår men ölback får ni fixa själva. De andra som finns till salu är inte reggade och går aldrig att registrera i Sverige. Det är ingen moped och det är ingen veteran motorcykel. Jag vet för jag har en till som bara står. Fula blinkers men de går lätt att byta. Veteranmoped kan tas som dellikvid.
Utställningsmoped i perfekt nyskick säljes pga utrymmesskäl.
Har rullat endast 3mil. nytillverkad 2002.