Quantcast
Till salu inom: ”

wilh steinmann piano säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dragspel

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fint piano i bra skick säljes p.g.a flytt. Pianopallen ingår i köpet. Märke: Wilh. SteinmannPianot har fin klang och låter bra när man spelar på det. Pianot har stått på samma plats i huset sen det köptes nytt 1990. Köparen ansvarar själv för hämtning av Pianot. Om ni behöver hjälp att bära det ur huset, går det att ordna på helgen. Inga skambud tack! Messa gärna, mailen kollas inte lika ofta.
Pianot är i bruksskick. Märke Wilh Steinmann. Resonansbotten och steg är hela och fina. Mått Höjd:107cm Bredd:146cm Djup:53cm Objekt:3437. Finns i vår nya butik Loppis På Gården Tjalmargatan 1 Östersund, nedanför Lidl och på samma gård som Multihallen. Butiken är öppen: Måndag till Fredag 11-17.30, Lördag 10-16 och Söndag 11-15. Ni kan betala med kort i butiken tex Visa, Mastercard. Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport.
Pianot är i bra skick. Hel resonansbotten. Inga sprickor i stegen. Mått Höjd:108cm Bredd:147cm Djup:54cm Objekt:5257. Finns i vår nya butik Loppis På Gården Tjalmargatan 1 Östersund, nedanför Lidl och på samma gård som Multihallen. Bilder av högre kvalitet finns på vår facebook grupp "Loppis på gården". Butiken är öppen: Måndag till Fredag 11-17.30, Lördag 10-16 och Söndag 11-15. Ni kan betala med kort i butiken tex Visa, Mastercard. Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Maila för fraktpris.
Piano wilh.steinmann bortsänkes. Hämtas i Tollered.