Quantcast
Till salu inom: ”

windows 7 ultimate retail säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer Windows 7 Ultimate, original, en full retail-version. Programmet ligger orört i inplastad förpackning. Boxen i sig är på engelska, men det går att växla mellan 35 olika språk, inklusive svenska. Paketet innehåller 2 st skivor. En 32-bit, och en 64-bit skiva, samt tillhörande licenskod. Detta är en fullversion, alltså ingen uppgradering eller OEM. Betalning sker till mitt Bank- eller Paysonkonto. Därefter skickar jag paketet spårningsbart och försäkrat med DHL/Schenker. En fraktavgift på 51 kr tillkommer. Totalpris: 450 kr
Hej säljer nu min stationär PC i förmån att få pengar till en bärbar istället. Datorn består av följande: Antec p190 ASUS P6T Deluxe V2 iNTEL i7 920 12GB Kingstone Hyper X DDR3 1600 Gigabyte GTX580 X-FI Titanium fatal1ty PCI-X 2x Intel X25-M G2 160GB Windows 7 Ultimate Retail (32/64bit) (orginal med box och skivor) Datorn finns endast för avhämtning då jag både vill träffa och visa köparen att datorn fungerar samt att vid köp så ska det ske kontant för att ingen ska bli lurad. Även priset kan diskuteras vid snabbare affärd, skambud kommer dock ignoreras. Har du övriga frågor så är det bara att kontakta mig.
Windows 7 Ultimate med äkta licens som du kan validera produkten online med. Installationsprogrammet är engelskt men väl du kommit in i Windows så kan du välja att köra svenskt och ett trettiotal andra språk med några enkla musklick . Det är Retail versionen vilket innebär att du kan installera det flera gånger om på olika datorer. Du kan dock bara använda det på en dator åt gången. Två skivor, en 32-bit och en 64-bit. Nypriset ligger på 2500-3000Kr Är det några frågor är det bara att maila.
Jag säljer nu två produktnycklar med tillhörande installationsmedia i form av dvd-skivor till både x86 och x64. Detta är INTE MSDN-produktnycklar, Volymlicens, OEM eller Uppgradering. Dvs. sånt som oftast hittas på Tradera, Blocket med mera. Detta är retailprodukter med oanvända, giltiga produktnycklar. Webhallen.com - 2690,00SEK Inet.se - 2924,00SEK Priset jag skulle vilja ha för ett paket med produktnyckel inkl. installationsmedia hade jag tänkt ungefär 2000,00SEK / styck. Detta går givetvis att diskutera. Jag är främst intresserad av att betalningen sker med pengar. Vissa byten kan vara intressanta. Hör av dig för mer information!
Säljer ett exemplar av Windows 7 Ultimate med äkta licens som du kan validera produkten online med. Installationsprogrammet är engelskt men väl du kommit in i Windows så kan du välja att köra svenskt och ett trettiotal andra språk med några enkla musklick . Det är Retail versionen vilket innebär att du kan installera det flera gånger om på olika datorer. Du kan dock bara använda det på en dator åt gången. Två skivor, en 32-bit och en 64-bit. Nypriset ligger på 2500-3000Kr Är det några frågor är det bara att maila.