Quantcast
Till salu inom: ”

wurlitzer 200a elpiano säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mycket fin komplett Wurlitzer 200A helt original inklusive pedal och ben Pris: 18000 kr eller bud (Alternativt byte mot digitalflygel)
En absolut höjdpunkt erbjuds här.Wurlitzer 200A elpianoPianot är i absolut nyskick! Experter vet distinkta ljudet av Wurlitzer 200A uppskattar. Jag 2: a Ägaren av denna exceptionellt bevarade TOP pianon. Det har aldrig sett en scen, absolut super snyggt levande instrument. Jag köpte då utan pedal och jag har köpt från en trogen pedal VintageVibe. Tekniskt sett fungerar det mycket bättre än originalet! Den är värda fyra tusen är i mycket gott skick. Benen är inte ens börja rosta, verkligen toppen! Tekniskt sett är instrumentet absolut ingen spel i läget Redo. Only är en amerikansk modell och det skulle kräva en spänningsomvandlare 110V till 240V framåt.Inget buller, inga störande ljud! Knapparna är trevliga och rak och har en mycket ren, trevlig stopp. Hammer Kåt vibrato ljud! Att hitta en Wurlitzer 200A i play-klar tillstånd är wirlich svårt.Den Wurlitzer Electric Piano är ett 1955-1982 av Rudolph Wurlitzer Company tillverkas och uppfanns av Benjamin Meissner elektromekanisk tangentbordet instrument. Den mest underrepresenterat variant, Wurlitzer 200A, är främst på 60-talet och 70-talet kommer i ett mycket jazz, är funk, country och soul musik används. Den Wurlitzer är hennes sedan i olika musikstilar används sedan mer och mer i prov form. Ljudet liknar Fender Rhodes och varierar mellan aggressiva spel vid förhållandevis hårt, ihålig, och i lugn bestämd lek söt, vibraphonartigen, varmt ljud.
Elpiano Wurlitzer 200A från 70-talet ska säljas. Inte mycket slitet. Fotpedal och fodral finns
Ett Wurlitzer 200, 200a elpiano önskas köpas. Betalar 7000-13000 kr beroende på skick. Köper också icke fungerande piano, men då för ett lägre pris. Kan hämta från Skåne och upp till höjd med Stockholmstrakten / norra Bohuslän. Om pianot finnes i övriga Sverige kanske det går att ordna med frakt? Kontaktas via mail eller telefon (08.00 - 22.00)
Wurlitzer elpiano helt original!!! Modell: 200A Komplett med ben och pedal