Quantcast
Till salu inom: ”

wurlitzer piano säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi spelar alternativcountry/rock i samma anda som artister som Wilco och Ryan Adams, men är inte heller rädda för att experimentera. Rötterna till den musiken vi spelar finner du hos artister som Rolling Stones, Bob Dylan, Neil Young, The Band och Tom Petty. Vi satsar seriöst och repar två gånger i veckan i centrala Uppsala inför spelningar, skivinspelning, etc. Vi har liveerfarenhet och planerar att spela in en 10-spårsskiva innan sommaren. Förutom att behärska ditt instrument (piano, Hammond, Rhodes/Wurlitzer, Mellotron, Moog, eller annat som passar stilmässigt) så är det även bra om du kan sjunga stämsång. Lyssna på vår Myspace för att höra hur vi kan låta: [url:2nijo1qk]http://www.myspace.com/stereoproject[/url:2nijo1qk] [b:2nijo1qk]Kontakta oss på:[/b:2nijo1qk] info[snabel-a]stereoproject.com [img:2nijo1qk]http://c1.ac-images.myspacecdn.com/images02/145/l_93e4b4e180114fde81406e6709560ae0.jpg[/img:2nijo1qk]
Har allt som behövs: Hammond, piano, flygel, Rhodes, Wurlitzer osv. osv. Priset är inkl ett flightcase och sustainpedal. Om företaget Hej! Tittar du förbi Stockholm så passa på att prova dom nya Viscount-orglarna på Roslagsgatan 12, men hör av dig till mig först så jag finns på plats. Upplev den nya modeling-teknikens otroligt realistiska ljud, spela på "tracker touch" klaviaturen med initialt motstånd. Slut ögonen, och du befinner dig i en annan värld! Provspela också Nord Electro, Nord C2D mfl.
Akustiskt piano Wurlitzer( föregångare till elpiano. piano c:a 1945-46 Synth(keyboard) från sent 40- tid. 50-tal Hammond, monterad på pianot, en raritet kompl. med förstärkare.
Säljer en av Roland Instruments finaste stunder. Roland VR760 V-combo. I mattsvart metall med schyssta sidor i ädelträ. En kombo-keyboard med fantastisk prestanda och kvalité bestående av fyra delar. En Hammondorgel-klon, ett utsökt digitalpiano och en fantastisk och expanderbar syntdel samt en trumdel. Liknar Nord Stage i upplägget. Lite om de olika delarna: Hammondsektionen - Baserad på Rolands fina VK-8 - Riktiga drawbars - Full polyfoni - COSM förstärkar och Leslie simiulationer - Vattenfall klaviatur perfekt för orgelspel - Dist, chorus,vibrato - alla funtioner du hittar på en riktig Hammond Pianosektionen - Superba akustiska pianon baserada på Rolands fina FP och RD-serie - COSM-mikrofon och förstärkarsimulering - 128 toners polyfoni - Fina MKI, MKII och Dyno Rhodes, Cembalo och Wurlitzer - Chorus, Tremolo, WAh och Phaser - Djupgående editeringsmöjligheter såsom strängresonans och tangentljud. Syntdelen - Exellenta solo-, stråk, pad och brassljud - Realtids kontroll över syntljuden - Egen separat effektdel med modulation, delay dist mm - Expanderad med Rolands finaste SRX-kort SRX-07 (kostar 3000kr nytt) fullt med vintage syntljud såsom mellotron. Utöver detta finns en fristående trumdel med utmärkta trumljud men enkla komp. Mastersektion med trebands EQ (samt svepbart Midband) och direktkontroll över reverb. Alla delarna användas var för sig eller tillsammans eller splittas över den 76-tangenters keyboarden. D-beam kontroller som kan styra olika parametrar (perfekt för Lesliet faktiskt) Medföljer gör en hemkörd men oerhört stadig hardcase, sustainpedal, samt minneskort för att spara extra patcher på. Här är det WYSIWYG. Allting väsentligt har en egen ratt eller knapp och kan nås direkt på panelen Sist men inte minst. Den här låter och spelar helt fantastiskt särskilt genom de två balanserade(!) utgångarna. Nypriset i Sverige låg på närmare 25 000kr när det begav sig. Bilder och pdf-broschyr kan skickas till intresserade.