Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha c45 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

JT bakdrev i stål är marknadens mest sålda ståldrev, superhög kavlité tillverkad i C45 High Carbon Steel Mycket prisvärt drev! Passar Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki, Yamaha, Husaberg, Husqvarna mfl. Pris från 269 kr ----------------------------- www.Skoterdelen.com ----------------------------- Sveriges största webbutik för reservdelar! Postorder över hela Europa! Betala med Visa/Mastercard! Betala mot faktura! Delbetala din order upp till 36 månader! www.Skoterdelen.com
Har köpt nya instrument så dessa står bara och hänger. Den högra gitarren är en Yamaha C45, nylonsträngad och normalstorlek. Väldigt bra skick! 750;- Den vänstra är en IKEA gitarr i barnstorlek, toppen för barn som vill börja lära sig spela. Även denna i väldigt bra skick! 300;- Vid intresse är det bara att maila eller ringa när som helst! Ser helst att du ringer pga. att jag inte läser mina mail allt för ofta.
Tänkte sälja min gitarr som jag köpte ny från 4sound i Uppsala för mindre än ett år sedan. Det är en nylonsträngad Yamaha c45 som är enkel och bra för den som vill lära sig spela. Ingår även en elektronisk stämmare som hjälper dig att stämma gitarren genom att fästa den på gitarren, så känner den av tonerna via ljud eller vibrationer och säger enkelt till hur strängen ska spännas. Gitarren är färdig att börja spelas på Gitarren finns i Morgongåva.
Hej! Säljer nu min gitarr på grund av resa. Gittaren är en perfekt gitarr för nybörjare-medelgoda spelare och är i nyskick. Följande ingår: Yamaha C45, akustisk gitarr. Nypris: 1400kr Supreme, stämapparat. Nypris: 200 kr Gitarrställ. Nypris: 100 kr. Totalt nypris = 1700 kr Säljes nu för 1200 kr! Ring/smsa/mejla Mvh Kasper 0768009807 # gitarr # yamahagitarr # gitarrset # julklapp # nybörjargitarr # akustisk
Säljer min sparsamt använda gitarr. Det är en Yamaha av modell C45, världens mest sålda gitarr. Denna gura passa nybörjaren såväl som den lite mer erfarne spelaren. Den är i finfint skick, i princip som ny. Gitarren kommer med ett fodral/gigbag av märke 4Sound, vilket är väldigt gediget och skyddar gitarren mot det mesta. Alltsammans är varsamt använt och både gitarr och fodral ser väldigt fina ut. Nypris för gitarren är 1200, fodralet kostar nytt 500. Alltsammans kostar alltså nytt 1700, du får det för 1200.