Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha dgx 630 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
Yamaha DSP-100

Jönköping
Yamaha TX-340

Hallands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Det har nu blivit dags för mig att sälja mitt digitalpiano/keyboard. Eftersom tillverkaren är Yamaha så är det också ett högkvalitativt sådant. Funktioner hos DGX 630 serien är bland annat: -88 tangenters vägd klaviatur, som ger en mycket precis och exakt klang -Realistiska ljud med bland annat stråkar, flöjtar och andra blåsinstrument. -Digital Signal Processor, Ställ in effekter som till exempel flanger, dist och reverb. För mer info kan du besöka Yamahas hemsida på: http://se.yamaha.com/sv/products/musical-instruments/keyboards/digitalpianos/dp_dgx_series/dgx-630/ I priset ingår även ett pedalset, som annars köps som ett seperat tillbehör, och en matchande pianopall.
Bra elpiano för nybörjare eller entusiast. Stor ljudbank och väldigt bra pianoljud för pengen. Säljes komplett med orginalpedal (3 pedalers) som passar till ställningen vilken i sig kostar drygt 500 och alltså inte ingår om man köper nytt piano (dgx630 eller dgx 640). Sparsamt använt och säljes pga platsbrist samt tillgång till riktigt piano. Inköpt 2010 på musikbörsen i malmö och kostade då 9000 med pedal. Kvitto och manual finns. Maila så ringer jag upp snarast.
Yamaha full längds el-piano med tillhörande svart pall...mycket sparsamt använt, som nytt slumpas. Det perfekta pianot för både nybörjare och proffs. Otroligt många roliga funktioner. Bl.a...Vill du spela piano ordnas detta lätt med Yamahas Portable Grand funktion. Med en enda knapptryckning får du fram ett fantastiskt välljudande piano, häpnadsväckande rikt och autentiskt och som reagerar exceptionellt väl på ditt anslag. Allt annat kopplas bort och instrumentet blir som ett rent piano.
Köpes Digitalpiano dgx 630