Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha dgx 630 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Yamaha RX-V750

Östergötlands län
Yamaha pc2602m

Västmanlands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Det har nu blivit dags för mig att sälja mitt digitalpiano/keyboard. Eftersom tillverkaren är Yamaha så är det också ett högkvalitativt sådant. Funktioner hos DGX 630 serien är bland annat: -88 tangenters vägd klaviatur, som ger en mycket precis och exakt klang -Realistiska ljud med bland annat stråkar, flöjtar och andra blåsinstrument. -Digital Signal Processor, Ställ in effekter som till exempel flanger, dist och reverb. För mer info kan du besöka Yamahas hemsida på: http://se.yamaha.com/sv/products/musical-instruments/keyboards/digitalpianos/dp_dgx_series/dgx-630/ I priset ingår även ett pedalset, som annars köps som ett seperat tillbehör, och en matchande pianopall.
Säljer nu mitt digitalpiano Yamaha DGX 630. Jag köpte det 2009 men har tyvärr inte använt det speciellt mycket. Det är fortfarande i nyskick. Helt fantastiskt ljud och underbart skön att spela på. Jag säljer det med pedaler och pianopall. Nypris för allt var ca 8500:-. Mer information om pianot hittar du via länken nedan: http://se.yamaha.com/sv/products/musical-instruments/keyboards/digitalpianos/dp_dgx_series/dgx-630/ Bättre bilder kan skickas via mail.
Bra elpiano för nybörjare eller entusiast. Stor ljudbank och väldigt bra pianoljud för pengen. Säljes komplett med orginalpedal (3 pedalers) som passar till ställningen vilken i sig kostar drygt 500 och alltså inte ingår om man köper nytt piano (dgx630 eller dgx 640). Sparsamt använt och säljes pga platsbrist samt tillgång till riktigt piano. Inköpt 2010 på musikbörsen i malmö och kostade då 9000 med pedal. Kvitto och manual finns. Maila så ringer jag upp snarast.
Yamaha full längds el-piano med tillhörande svart pall...mycket sparsamt använt, som nytt slumpas. Det perfekta pianot för både nybörjare och proffs. Otroligt många roliga funktioner. Bl.a...Vill du spela piano ordnas detta lätt med Yamahas Portable Grand funktion. Med en enda knapptryckning får du fram ett fantastiskt välljudande piano, häpnadsväckande rikt och autentiskt och som reagerar exceptionellt väl på ditt anslag. Allt annat kopplas bort och instrumentet blir som ett rent piano.
Köpes Digitalpiano dgx 630