Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha dt50x säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
Yamaha DSP-100

Jönköping
Yamaha DT50X

Gävleborgs län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

säljer nu min Yamaha DT50X på grund av körkort. Årsmodell: 2007 Uttagen: jan-08 på Lillemans MC Mätarställning: 600 mil Färg: Svart/Vit Typ: EU-Moped ifylld servicebok. endast en ägare. toppar över 55 KM/H. och den är original! har ändrat till ett Fatbarstyre. orginalstyret fås med. Moppen kostade ny 29000:- jag säljer mopeden för 17000:- ring för mer info. priset kan diskuteras vid snabb affär Ring 073-5954072 mellan 15:00 och 21:00 eller maila mvh Joel
Nu är det dags för mig att sälja min pärla för att jag ska köpa en lätt-mc. Det är en Yamaha dt50x - 08, alltså supermotardversionen av dt50-modellen. Mopeden har blivit tagen hand om väl och den har alltid stått i värmegarage. Mopeden är helt original och har aldrig blivit trimmad, däcken är i fint skick och motorn har aldrig krånglat. Den är lättstartad i både ur och skur. Den har precis rullat 800mil, och då är 400mil kört av mig. Mopeden är servad på en certifierad yamahaverkstad.
Tjena Tänkte sälja moppen för att jag inte använder den längre. Köpte den ny 2007 och har kört 317 mil med den. Så den har inte gått långt. Jag har tagit ur pluggen i avgasröret på den så den gör ungefär 65-70 km/h. Annars är allt original. Har även kvar pluggen. Startar alltid på första eller andra kicken. Är du intresserad så ring (gärna efter 16 på vardagar) eller skicka ett sms. Priset går självklart att diskutera på plats.
Tjena! Säljer nu min moped då jag har tagit körkort. Mopeden är helt orginal och går 50+ Startar lätt och går bra, aldrig haft några problem med den. Jag är ända brukaren sen ny och den har rullat 310 mil. Årsmodell 2009 Skickar med höger backspegel och ett godkänt Abus-lås. Jobbar mellan 06.30-16.00 så säkrast att ringa efter det. Mail funkar men prioriterar telefonsamtal först! Billigare vid snabb och smidig affär.
Hej! Säljer nu min Yamaha dt50x. Mopeden är i fint skick och går som en klocka i alla väder! Jag är tredje ägaren och jag köpte den i höstas men har nu planer på att skaffa A-traktor. Mopeden har aldrig varit trimmad. Har alltid stått i uppvärmt garage när den inte använts. Den har rullat 786mil och är väldigt fräsch. Hör av dig om du är intresserad eller undrar något, helst efter 4 pga skola. Kan tänkas byta mot A-traktor annars är de pengar som gäller. Pris kan diskuteras! Mvh Jacob