Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha thr10 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
Yamaha DSP-100

Jönköping
Yamaha TX-340

Hallands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Yamaha THR10 En fantastiskt bra övningsförstärkare m.m. m.m., topptestad i engelska tidningen Guitarist nyligen. Läs mer om förstärkaren här: http://se.yamaha.com/sv/products/musical-instruments/guitars-basses/amps/thr/thr10/ Det finns också flera Youtube-filmer om den. I nyskick, inköpt för ett par månader sedan så garanti finns kvar länge än. Säljes pga. att jag inte har något egentligt behov av den för närvarande. Kostar 2 995 kr på 4sound. Pris 2 400 kr. Wampler Hot Wired Brent Mason Overdrive/Distortion En väldigt välljudande och mångsidig kombinerad overdrive och distortion som är country-stjärngitarristen Brent Masons signaturpedal. Man kan välja overdrive eller distortion eller båda samtidigt. Den har också mycket bra tweakningsmöjligheter. Givetvis true bypass för att inte tappa den naturliga förstärkartonen. Pedalen är i nära nyskick. Den kostar 2 295 i butik (These go to 11). Pris 1 400 kr. Inga byten, tack.
Köptes för några månader sedan. Inte haft tid att pilla med den. Testat den ett par gånger så den är helt i nyskick med originalförpackning och alla medföljande kablar. Detta är en väldigt mångsidig förstärkare med många funktioner som är perfekt att ha hemma som övningsförstärkare. Cubase AI6 medföljer också (ej använd) så det är bara att koppla in guran i stärkaren och koppla stärkaren till datorn via usb. Sen är bara att trycka på rec och börja spela in! Mjukvara till förstärkaren medföljer också så att du, på detaljnivå, kan ratta ännu mer med dina pre-sets. En annan rolig funktion är att den har en aux ingång. Det betyder att du kan koppla in din mp3 spelare/ipod/mobil/laptop etc direkt in i förstärkaren och använda den som högtalare. Du kan även spela till samtidigt så det är perfekt för t ex olika backing tracks osv som du kan öva/jamma till! Här är en mer ingående artikel och test på YamahaTHR10 utförd av tidningen Studio! http://studio.idg.se/2.1078/1.436763/yamaha-thr-10---fortrafflig-forstarkare-med-flera-funktioner Och en längre demostration: http://www.youtube.com/watch?v=N4OQ0w_q6AU Svara endast via mail (kollar flera gånger dagligen)!
Grym liten stärkare som låter som en saga,tänkt som en stärkare på resan men jag behöver nåt mindre. Bytes mot Lillbrorsan YAMAHA THR5 Om den skall skickas får du betala frakten Som sagt Bytes helst mot Yamaha THR5 Annars gäller priset ,PRUTAT O KLART!!
Säljer en Yamaha THR10 i nyskick, har inte lämnat sin plats på skrivbordet sen jag köpte den. Detta är den perfekta övnings/hemmaförstärkaren med väldigt bra ljud. Spelar också väldigt högt trots sin ringa storlek. Här finns en demo på den: http://www.youtube.com/watch?v=vWjUVQbHLnM Nypris: 2600 Mitt pris: 1800 Kan skickas
Jag köpte mig en Yamaha THR10 i somras som jag sen använde två gånger bara, så nu står den bara här och ser jäkligt fräsch ut. Nästan orimligt bra förstärkarsimulering, kanske den bästa jag hört, men som sagt, den står oanvänd så därför tänkte jag sälja den. Nyskick såklart, men jag är lite osäker på om jag har kvar kartongen dock.