Quantcast
Till salu inom: ”

yves saint laurent väskor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Orginal Yvés Saint Laurent väska (unisex) med tillhörande dust bag. Väskan är inköpt i Paris 2010 och är enbart använd ett fåtal gånger. Väskan skick är därefter. Väskan säljes då jag införskaffat en ny. Vid intresse kan fler, högupplösta, bilder skickas. Väskan har en mörkbrun nyans på skinnet och har ett grått innerfoder där en mindre väska finns för mobiltelefon, plånbok, smink etc. Utgångspriset är 7000:-
En klassisk och vacker axelremsväska från YvesSaint Laurent i svart skinn med spänne i "silver". Fodret är även det i svart med en liten innerficka med blixtlås. Väskan är givetvis äkta YSL och numrerat kvitto finns med från butiken i Paris. Väskan mycket sparsamt använd, ser helt ny ut! Storlek: 15x25 cm. Avhämtas eller skickas med DHL! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en fantastisk väska som är använd mycket sparsamt. Lädret är fortfarande i toppskick och ser nästan ut som ny. Det är klassiska detaljer som det där hänget med en liten nyckel i och det klassiska "låset" till. Stängs med dragkedja. Luktar fortfarande ny läderväska. Har ett innerfack där också märket sitter. Märket står också utanpå i lädret och på "låset" Väskan är praktisk och med ett innerfack med dragkedja och ett "mobilfack" den är rymlig, snygg, elegant, praktisk, tidlös och har många snygga detaljer. Jag tycker den passar de flesta personligheter och alla åldrar. Nypris ca 18000 Pris kan diskuteras men inga skambud
Snygga solglasögon och väskor i hög kvalitet. Fint skick. Solglasögon: Missoni, mintgröna, 400 kr. Maxmara, två olika par, 500 kr st. Yves Saint Laurent, 400 kr. Väskor: Svart italiensk väska i mjukt fint skinn och med lackstruktur. Eleganta detaljer som foder i ljust beige. Praktiska fickor både in- och utvändigt. 300 kr. Mörkbrun väska i starkt läder med avtagbar axelrem så att den kan användas även som kuvertväska. En ficka med dragkedja inuti. 200 kr. Pris för båda väskorna: 400 kr.
Fantastiskt fin väska från Yves saint Laurent. Köpt på NK i Göteborg, kvitto finns. Kan verifieras där om så önskas. Nypris idag är 1690 euro enligt net-a-porter.com Färgen är djupt röd. Allt medföljer, dustbag, kvitto, tags etc. Är väldigt sparsamt använd, inga spår av användning och är således i nyskick. Säljer pga att den inte kommer till användning. Jag föredrar att mötas upp för att genomföra affären antingen i Göteborg eller Malmö,men den kan även skickas.