Allt till salu inom "zadig voltaire väska"

Sortering:
Västra Götalands län
2 år

Shunyata Alpha SP Högtalark...

32 500 kr
Hifitorget.se
Västernorrlands län
2 år

Beats Solo by Dr Dre hörlurar

200 kr
Hifitorget.se
Stockholm
2 år

Audioquest THUNDER HIGH-CUR...

4 900 kr
Hifitorget.se
Butik Västra Götalands län
2 år

Nagra spikeskitt för Nagra...

3 500 kr
Hifitorget.se
Stockholm
2 år

Wireworld Electra 7 (1 m),...

1 400 kr
Hifitorget.se
Stockholm
2 år

AUDIOQUEST NRG-Z3 Nätkabel

1 800 kr
Hifitorget.se
Sverige
6 år

Hyr broschyrställ till mässan

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Väskor  ·  Vasastan

Svart väska från Zadig & Voltaire

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Svart quiltad väska från Zadig & Voltaire. Orginal. Guldiga detaljer, fack med dragkedja inuti väskan. Tryckknapp samt dragkedja under lock. Kedjan går att ha i två lägen, dubbel (kort) eller lång. Se bilder. Mått: L: 28cm H: 18cm (ca) Sparsamt använd. Ordpris: 3000kr Maila gärna för fler bilder. Då jag inte har möjlighet att mötas upp skickar jag endast med posten. Köparen betalar frakten.
1 200 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Danderyd

Designväskor

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Säljes pga. garderobsrensning. bild 1. Skinnväska från zadig&voltaire. Köpt på butiken på Birger Jarlsgatan. Kan bäras bekvämt både på axeln och armen, har flera sidfack och innerfack, fint innerfoder med mönster. Knappt använd. Petra Tungården har en likadan i svart. http://petra.metromode.se/2012/04/25/today-3/ Köpte väskan för 3500kr och säljer den nu för endast 2500kr. bild 2. Brun skinnväska av jätte bra kvalitet. Inköpt på Topshop i London. Har två ytterfack och ett innerfack. Bekväm att bära på både armen och axeln. A4 format ryms. Knappt använd. Köptes för 1500kr och säljs nu för 900kr.
0 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Östermalm

Zadig & Voltaire

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Säljer nu mina älskade väskor från Zadig & Voltaire. Bild 1 och 2: En svart och en beige i fint läder med många fickor och fina detaljer, toppen skick 1500:- styck Bild 3: Svart shopping bag i mjuk läder, toppen skick 1500:- Bild 4: Brun shopping bag i läder, använd men fotfarande jätte fin, 600:- Super bra kvalité, franskt märke som finns på Birger Jarlsgatan. Väskor brukar kosta runt 4000kr så passa på!
1 500 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Östermalm

Miu Miu väska börs Zadig Voltaire

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Äkta Miu Miu väska i svart skinn som är använd mycket. Beslagen är i silver. 4000 kr Äkta Miu Miu börs i lila skinn med guldfärgad miu miu text. -Börsen är använd. 450 kr Äkta Zadig Voltaire börs i grått. Börsen är använd mycket. 200 kr Jag har rensat i garderoben och har tyvärr inte kvar några kvitton.
0 kr
Blocket.se

Zadig & Voltaire väska

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Övrigt, stl. One size, dam Säljer min gråa Zadig & Voltaire väska i äkta läder som jag köpte för några år sedan, men endast använt ett fåtal gånger. Väskan är med andra ord i gott skick! Väskan har även ett innerfack med blixtlås och ett mindre fack i mobilstorlek ungefär. Mått: Den är 45 cm bred, 23 cm hög och axelremmarna 55 cm. Köpte väskan för ca 3000:- och säljer den nu för 999:-
999 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj