Quantcast
Till salu inom: ”

äkta falu rödfärg pulver pigment säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sprutmålning av falu rödfärg Vi utför i första hand rödfärgning / rödmålning av alla typer av lantbruksfastigheter och ekonomibyggnader. Då vi har olika typer av färgsprutor så målar vi även villor och stugor, (här kan man få rotavdrag.) Vi utför besiktningar och lämnar offerter kostnadsfritt. 2 års garanti lämnas på rödfärgning Vi använder endast äkta falu rödfärg som lev direkt från fabrik. Referenser finns ring eller mejla Tele 070-8271186 kenny Om företaget Pmax ab är ett företag som specialiserat sej på sprutmålning av falu rödfärg, samt takmålning ,vi är verksamma i stora delar av sverige.
Sprutmålning av äkta falu rödfärg Vi utför i första hand rödfärgning / rödmålning av alla typer av lantbruksfastigheter och ekonomibyggnader. Då vi har olika typer av färgsprutor så målar vi även villor och stugor, (här kan man få rotavdrag.) Vi utför besiktningar och lämnar offerter kostnadsfritt. 2 års garanti lämnas på rödfärgning Vi använder endast äkta falu rödfärg som lev direkt från fabrik. Referenser finns ring eller mejla Tele 070-8271186 kenny Om företaget Pmax ab är ett företag som specialiserat sej på sprutmålning av falu rödfärg, samt takmålning ,vi är verksamma i stora delar av sverige.
Sprutmålning av falu rödfärg Vi utför i första hand rödfärgning / rödmålning av alla typer av lantbruksfastigheter och ekonomibyggnader. Då vi har olika typer av färgsprutor så målar vi även villor och stugor, (här kan man få rotavdrag.) Vi utför besiktningar och lämnar offerter kostnadsfritt. 2 års garanti lämnas på rödfärgning Vi använder endast äkta falu rödfärg som lev direkt från fabrik. Referenser finns Passa på att få målat under sommaren, då vi har några målningsuppdrag i området runt Stockholm. ring eller mejla Tele 070-8271186 kenny Om företaget Pmax ab är ett företag som specialiserat sej på sprutmålning av falu rödfärg, samt takmålning ,vi är verksamma i stora delar av sverige.
Har en stor mängd äkta Falu rödfärg pulver/pigment i orginal trätunna till salu. Innehållet i tunnan väger ca 70kg. Pris eller ge ett bud!