Quantcast
Till salu inom: ”

öl maskin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Diskmaskin

Falkenberg
Air Skier

Varberg
F

Tidigare annonser till salu

Hej ska sälja den öl maskin som jag har använt en gång. den är som NY funkar bra.Har inte Bruksanvisning till den men den är inte så svår att fatta du kan titta på den länk och kanske få info .. http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=98873&edit=1 Den kostar över 1000 kr som ny jag säljer den för 300 kr Om du vill ha den kom o hämta den i Uddevalla för jag skickar Ej varor via paket eller så. Sen har jag även Kaffemaskin den finns även i separat annons om du är intereserad kan båda bli dina för 1000 kr Ring om du är intereserad Tack
Vi på G3 Byggmaskiner hyr ut en, Frysmaskin, Rofrost Turbo. För nerfrysning av rörledningar med 220 V el. Kräver ingen inställning och uppnår temperatur till 30 grader C. Fryshuvud för 10-42 mm ingår. Kan användas för vätskor som vatten, mjölk, öl etc. och med mantel av stål, koppar. Ring eller maila för frågor eller bokning. Pris per dygn 125kr exkl moms. Välkommen in för att även se resten av vårat utbud. www.g3byggmaskiner.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stor och tung bbq smoker. "Hemgjord" tig och mig-mag svetsad i ~8mm gods 300mm i diameter. Fungerar ypperligt, varning för att öl konsumtionen går upp. Rök med Al-ved eller björk-ved för bästa resultat. Hel skinka eller tre får plats, typ! Säljes för att den aldrig används, och hoppas att någon annan får glädje av den. 1500:- eller högstbjudande...timmarna och materialkostnaden jag lagt ned på denna får jag ändå aldrig igen :) Kanske bytes mot något roligt? Svarar på sms, mail, telefon.
Hej jag har en pizzeria i kävlinge som jag vill sälja, vi har även tillstånd för öl,vin,sprit, och så har vi en jack vegas maskin. vi har ingen hemkörning. det finns ca 44 sittplatser inne och så har vi en uteservering på baksidan som är väldigt stort, jag vill sälja för att jag bor i helsingborg och har ett ställe där också så det blir svårt att driva båda två plus att det är långt att köra. Hyra 12.680kr momsfri ström 6000kr, Jack vegas betalar för ström. Bud börjar på 290.000 kr Har ni några frågor ring eller mejla gärna tel 076-3070844 Amed
Jättefin glasservis! Etsat, tunn och mycket fin! Shabby chic! 10 st sherry 11 st öl grogg 10 st vattenglas 10 st vinglas 9 st snapsglas 7 st större snapsglas Man kan använda glasen till vilken dryck man vill, detta är en fingervisning. Går att diska i maskin. Hämtas i Löddeköpinge. Priserna är färdigprutade tack! Emballage medtages. Maila gärna vid intresse!