Quantcast
Till salu inom: ”

önskar köpa kattunge säljes

Kattjuven
F
du, mitt du
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag har 2 döttrar varav ena tidigare haft astma. Jag skulle sååå gärna vilja uppfylla deras högsta önskan och skaffa en kattunge... Det jag behöver hjälp med är att OM det INTE fungerar pga tidigare astman behöver jag kunna lämna tillbakak katten :-( Det är högst osannolikt att jag behöver göra detta då alla tester visat negativt mot pälsdjursalergi, men för att vara på säkra sidan och schysst både mot mina flickor och framför allt mot katten vill jag gärna göra såhär.. Hoppas någon nappar på detta Mvh Lisa o hennes flickor
3 fina kattungar behöver nu komma till ett nytt hem där de får mycket kärlek . katt nummer ett : flera färger o tjej, inte så långt hår. katt nummer två : den i mitten, inte så långt hår o en kille. katt nummer tre : längst till höger, en tjej o hårigast av dom alla. Vi vill flytta hemmifrån: måndag den 8 augusti. då vi är 12 veckor. Ring för mer info o för en titt på dom små fina kisseungarna !! Jeanette 070-3660688
Våra söta kattungar Sotis, Freja och Sonja söker nytt hem. Sotis är en liten kelgris och mycket social. Tjejerna är lite avvaktande och reserverade men väldigt gosiga när man tar sig tid med dem. Vår önskan är att de hamnar i ett långvarigt och djurvänligt hem med mycket kärlek. Nu springer de ute och leker på dagarna och hålls inne på nätterna. De går på låda. De är alla 12 veckor gamla och redo att flytta.
Vi har fyra små, söta kattungar varav två utav dem önskar flytta hemifrån. De är idag 6 veckor gamla, och räknar vara flyttbara i mitten av oktober. De är alla pigga, nyfikna och rumsrena. Kattungarna är även alla väldigt lika i färg och täckning. Önskar ni komma och kolla på dem innan för att hitta just er favorit, så går det bra. Ring Erika på 0708-999 139 vid intresse!
Hej. Nu har ni chansen att få vara med nästan från början, det är kul. Har 4 st helt underbara långhåriga kattungar till salu. Dom är födda 10/8 o levk. tidigast 2/11. 2 flickor o 2 pojkar. Dom är redan nu så mysiga o sociala med oss. Dom kommer vid leverans vara avmaskade, önskar man vacc o besiktning kostar det 500 extra. Låter detta intressant maila mig så hör jag av mig. Väl mött!