Quantcast
Till salu inom: ”

ragdoll birma blandning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lexi är en 2-årig katt som behöver ett nytt hem på landet. Hon trivs inte i det villaområde vi flyttat till då det finns väldigt många katter här. Hon behöver komma till landet där hon kan komma och gå lite som det passar henne. Hon är väldigt mysig när hon lärt känna en person och ligger gärna i sängen och sover. Lexi är kastrerad. Hon är en blandning mellan Ragdoll/Helig birma/Norsk skogkatt. Ring eller maila om ni är intresserade och tror att ni har ett hem som passar vår kisse.
Jättefin hona på 6 år behöver nytt hem. "Belmo" är en blandning av ragdoll och birma, utan stamtavla. Hon är kastrerad sedan 5 år. En jättekelig tjej som vill komma till någon där hon får mycket kärlek! Hon gillar att gosa, ibland kan hon dock ge ett litet kärleksnafs när man klappar henne. Mycket personlig katt, sover ofta med en tass över ögonen. Hos oss är hon mest utekatt då hon inte går ihop med vår gamla hona. Självklart van vid att vara inne. Kan du erbjuda henne ett kärleksfullt hem? Hör av dig!
Hej Vi är en stor kärleksfull familj som har fastnat för raserna ragdoll o birma el en blandning av dom. Som kanske har en dom inte kan ha kvar pga olika skäl o som inte bara vill tjäna en slant utan vill att kissen ska få det bra.. Vi vill ha en hona, då honkattkompis finns i hemmet! Så inga större summor, men mycket gos o tid finns! Så tveka inte att höra av er! Så hör vi av oss vid intresse, gärna en bild! /Carro med familj
Jag säljer nu min 4-åriga honkatt då jag inte längre har tid att ge henne den uppmärksamhet hon förtjänar. Hon är en blandning mellan Ragdoll och Helig Birma. Väldigt mysig och social katt som alltid kommer och hälsar i dörren, gillar att vara med där det händer och älskar att ligga i knäet och sova. Hon har alltid haft en kattkompis och ser gärna att hon kommer till någon som redan har katt. Hon är även kastrerad. Mejla om du är intresserad!