Quantcast
Till salu inom: ”

abessinier omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Eftersom vi har fått kattallergi i familjen måste jag tyvärr omplacera min katt! Jag har en Aby hona som måste flytta snarast då situationen nu blivit totalt ohållbar! Aby honan 4 år vill bo som ensamkatt. Van vid barn. Hon är väldigt gosig och social och älskar människor och vill gärna vara med på allt man gör! säljs kastrerad, vaccinerad och id-märkt. Besiktas av veterinär innan flytt. Ring eller maila för mer info om katten! Naturligtvis har hon sin stamtavla med sig när hon flyttar!
I är en liten familj som söker efter sällskap. Främst önskar vi en ragdoll, bengal, abessinier eller somali och kan gärna tänka oss en omplacering eller ett fodervärdsavtal. Allt är dock av intresse sålänge katten är frisk och välmående, vare sig den är renrasig eller ej. :) Katt har alltid funnits i hemmet så vi är inga "nybörjare". :) Vi bor i Umeå men brukar ofta vara i Lycksele och även i Kramfors. Vi hoppas på att höra ifrån er. :)
Våra två Abessinier, Affe 7 år och Vilda 8 år, behöver omgående få komma till ett nytt hem i lantlig eller kattvänlig omgivning då de är vana att gå ute. Båda två är helt underbara, väldigt keliga, sociala och har en enorm personlighet. Detta har gett oss problem med våra grannar som inte vill ha besök och situationen är nu helt ohållbar.
Vilda och Affe är två jättevänliga abessinierkatter som behöver omplaceras. Anledningen till omplaceringen är osämja med grannar. Båda katterna har mkt bra temperament och är både keliga och sociala. Dessa katter är det finaste Du kan hitta. Ring för mer information.
Fyra år gammal abessinierhona (kastrerad) omplaceras till landet. Bör helst få vara ensamkatt. Hon är mycket skygg, men älskar att gosa med familjen. Vill hellre vara ute än inne, förutom på vintern. Bor du på landet, kanske har ladugård/stall ? Ömmar du för katter med särskilda behov? Se bilder på "Alice" på www.bodysouls.zoomin.se