Allt till salu inom "abessinier omplacering"

Sortering:
Abessinier
Täby
1 månader

Abessinier Visa liknande

4 000 kr
Blocket.se
Abessinier
2 månader

Abessinier Visa liknande

2 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Härjedalen

Abessinier omplacering

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Eftersom vi har fått kattallergi i familjen måste jag tyvärr omplacera min katt! Jag har en Aby hona som måste flytta snarast då situationen nu blivit totalt ohållbar! Aby honan 4 år vill bo som ensamkatt. Van vid barn. Hon är väldigt gosig och social och älskar människor och vill gärna vara med på allt man gör! säljs kastrerad, vaccinerad och id-märkt. Besiktas av veterinär innan flytt. Ring eller maila för mer info om katten! Naturligtvis har hon sin stamtavla med sig när hon flyttar!
1 800 kr
Blocket.se

Söker det där lilla extra.

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
I är en liten familj som söker efter sällskap. Främst önskar vi en ragdoll, bengal, abessinier eller somali och kan gärna tänka oss en omplacering eller ett fodervärdsavtal. Allt är dock av intresse sålänge katten är frisk och välmående, vare sig den är renrasig eller ej. :) Katt har alltid funnits i hemmet så vi är inga "nybörjare". :) Vi bor i Umeå men brukar ofta vara i Lycksele och även i Kramfors. Vi hoppas på att höra ifrån er. :)
0 kr
Blocket.se
Katt  ·  Sala

Omplacering av Abessinier

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Våra två Abessinier, Affe 7 år och Vilda 8 år, behöver omgående få komma till ett nytt hem i lantlig eller kattvänlig omgivning då de är vana att gå ute. Båda två är helt underbara, väldigt keliga, sociala och har en enorm personlighet. Detta har gett oss problem med våra grannar som inte vill ha besök och situationen är nu helt ohållbar.
500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Örebro

Vuxna abessinier omplaceras

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Vilda och Affe är två jättevänliga abessinierkatter som behöver omplaceras. Anledningen till omplaceringen är osämja med grannar. Båda katterna har mkt bra temperament och är både keliga och sociala. Dessa katter är det finaste Du kan hitta. Ring för mer information.
500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Örebro

Omplacering av abessinier hona till landet

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Fyra år gammal abessinierhona (kastrerad) omplaceras till landet. Bör helst få vara ensamkatt. Hon är mycket skygg, men älskar att gosa med familjen. Vill hellre vara ute än inne, förutom på vintern. Bor du på landet, kanske har ladugård/stall ? Ömmar du för katter med särskilda behov? Se bilder på "Alice" på www.bodysouls.zoomin.se
100 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj