Quantcast
Till salu inom: ”

abessinier katt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

På grund av ändrade förhållanden måste jag sälja min abessinierhona. Lucy och hennes syskon är glada 3 månader gamla som behöver komma till ett hem där de kan få all den uppmärksamhet de behöver. De gillar att synas och få mysigt på varv. De möter en återförsäljare i dörren och de har inga problem med barn. de är en riktig familj katt. kattungarna kan avskiljas Abessinier kattunge
Med sorg i mitt hjärta måste jag sälja mina tvåå underbara katthanar som är kastrerade och vaccinerade. Abessiniern Misse ( 2,5år)vill vara med överallt speciellt om det är dax att äta. Han är ingen knäkatt vill bara kela när han vill. 50%russian blue Dabi (1,5år) är lite skygg pga barnen. han är en riktigt liten kelgris. Tycker om att ligga brevid en och sova i sängen. Pratglad är han oxå. Båda är innekatter och rumsrena. Priset är inte det viktigaste utan att dom kommer till ett bra hem snarast.
Felicia är en mycket gosig sorellfärgad Abessinierhona på 8 år som behöver ett nytt varaktigt hem eftersom hon vill vara ensamkatt och jag föder upp katter. Hon är van att kunna gå ut, så det måste hon kunna göra i det nya hemmet också. Ni kan läsa lite om mig på min hemsida: www.maghrebs.se . Om ni är intresserade skriv lite om er själva och er boendesituation så kan vi höras vidare på telefon. Bilderna på Felicia är några år gamla, just nu är hon överviktig och behöver banta. Vänligen, Maria Christiernin
Den här fina sorrel killen söker nytt hem. Han är född 2012-06-04 och är leveransklar efter 12 veckors ålder då är han avmaskad, chippad och registrerad med stamtavla. Är lite osäker ännu om han är en abessinier variant eller ren somali. Han är dock renrasig och kommer ha stamtavla. Så antingen kommer han bli semi långhårig eller korthårig. Men jag tror han kan bli en mycket fin mörk sorrel katt.
Nytt hem sökes till denna rara och pratglada katt! Han heter Akilles och är 7 år. Akilles är en blandning mellan abessinier och perser. Han kräver mycket kärlek och möjlighet att vistas ute fritt efter önskemål. Vi ser helst ett boende på landet för honom! Akilles är kastrerad och vid god hälsa! Att Akilles kommer till ett bra hem är viktigare än priset! Det är med stor sorg vi måste ge honom ett annat hem eftersom han inte längre trivs efter att vi flyttat från landsbygden. OBS lånad mail, ring!!