Till salu inom

"blocket abessinier säljes"

Butik Staffanstorp
Igår

Neato Robotics Botvac D6+ C...

3 199 kr
Blocket.se
Halmstad
Igår

Skinnsoffa

500 kr
Blocket.se
Butik Huddinge
Igår

BMW 325 i Coupé Comfort Dyn...

84 900 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Britax 9-25kg

500 kr
Blocket.se
Eskilstuna
Igår

2 st Hemmabiopaket och kara...

4 500 kr
Blocket.se
Mölndal
Igår

Rensmaskin

4 500 kr
Blocket.se
Uddevalla
Igår

19"Porsche hjul med dubbdäck

12 500 kr
Blocket.se
Varberg
4 dagar

Abbesinier kattunge

16 000 kr
Blocket.se
Södertälje
5 dagar

Abessinier

11 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Älvsborg

Snart två år gammal abessinier/ocicat-hybrid

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Pga hastigt förändrade familjeförhållanden måste vi göra oss av med vår fina abessinier/ocicat-hybrid. Han föddes 2010-04-13, vilket gör honom snart två år gammal. Han har en korthårig och väldigt mjuk päls i ett choklad/kaneltickat mönster. Han har ett väldigt fint lynne; mycket snäll, trogen och intelligent. Han är mest innekatt men har inget emot att visa sig ute ibland. Katten är registrerad i CFA och är vaccinerad två gånger mot kattpest och kattsnuva (2010-04-13 och 2010-05-11). Bra pris vid snabb affär och bra hem.
2 000 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Örebro

Albin 6 veckor

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Mysig marsvins unge på 6 veckor säljes pga hans vän gick bort idag. Det var en olyckshändelse då jag tappade honom i golvet. Jag känner att jag hellre säljer honom än köper ett nytt marsvin. Jag har även en bur som är i gott skick, 1 år gammal 140 cm lång. Mörkblå. Den vill jag ha 500 kr för och Albin kostar 300 kr. Mvh Jenny ps. Albin är av rasen abessinier eller virvelmarsvin som man oxå säger!
300 kr
Blocket.se
Katt  ·  Östergötlands län

Försiktig katthona söker ett lugnt hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Måste tyvärr hitta ett nytt hem åt min katthona Salsa, p.g.a. flytt utomlands. Hon är 2,5 år gammal och är en blandras mellan Abessinier och norsk skogskatt. Hon skulle passa jättebra i ett lugnt barnfritt hem, då hon är en försiktig liten tös. Jag söker enbart efter seriösa köpare som kan ge henne ett stabilt hem, därför väljer jag att sätta ett pris på henne istället för att skänka bort henne. Hör väldigt gärna av er med frågor och skickar gärna mer bilder på henne om så önskas!
300 kr
Blocket.se
Katt  ·  Västerbottens län

Abessinier variant hona

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Xena är född 2010-02-18 söker nytt hem då nuvarande fodervärd inte kan ha kvar henne. Hon är van med hund och med barn. Hon kan med fördel gå vidare inom somali aveln då hon givit fina avkommor och inget av hennes linjer är i avel. Hon är mycket social och go tjej. Skriv några rader om dig själv om du är intresserad av henne. Katten finns just nu i Östersund och går träffa och hämta därifrån. Eventuellt kan nuvarande fodervärd möta upp vid försäljning mot en liten bensin avgift.
3 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Västerbottens län

Abessinier hona

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Ophelia är 7 månader gammal född 12 september. Söker nytt hem då det inte funkar i det hem hon är i nu. Hon är relativt skygg där hon är nu. Jag skulle tro hon skulle passa i ett hem med kanske en katt kompis och med ute möjligheter såsom en kattgård. Priset är diskutterbart vid snabbare affär och naturligtvist till rätt hem.. Så är du intresserad av Ophelia så skriv några rader om dig själv. Ophelia är en aby variant hona.
1 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj