Till salu inom

"abu fiskeväst barn s säljes"

Halmstad
Idag

Barn säng

3 000 kr
Citiboard
Stockholm
Igår

Pojkcykel Logan 20", 3 växlar

600 kr
Citiboard
Sundbyberg
Igår

Ressäng från 0m till 2 år

200 kr
Citiboard
Malmö
Igår

Snowboardjacka stlk 170 poj...

100 kr
Citiboard
Uppsala
Igår

Babysitter nyskick

500 kr
Citiboard
Kungsholmen
Igår

Franska böcker och leksaker...

400 kr
Blocket.se
Igår

Phil&Teds

250 kr
Blocket.se
Vallentuna
Igår

Kajak Tahe Marine K2

15 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Mamma, varifrån kommer de små barnen?

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 år
Holger Schildts Förlag. 1:a uppl. 1939. 96 s. Häftad. 22x14cm. 289 gram. Hyfsat skick. Boken böjd p.g.a. förvaringsskada samt aningens naggad längs pärmkanterna. Överlag dock ett trevligt ex. Mycket svår! Från baksidetexten: "[...] en bok för varje mor och varje barn. De ömtåligaste av alla problem, människans tillkomst, behandlas här på en gång sakligt och finkänsligt. En mor berättar här om den saken för sitt barn utan att dölja några av tillblivelsens mysterier men just på det sätt som lämpar sig för barnet. Den upplysning, som varje barn instinktivt söker, ges här i helt förtjusande form"..
185 kr
Bokbörsen.se

Uppdrag barn

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 år
Inbunden i nyskick. Hjalmarson & Högberg 1999. - Göta Roséns långa liv i samhällets tjänst. Hon var generaldirektör i Socialstyrelsen. Det fanns bilder på henne när hon nattade fulla 14-åringar i ett tillfälligt härbärge i Karlskoga. Och det var inte utan skäl som raggartjejerna döpte henne till Morsan, och Socialstyrelsen under hennes tid kallades för Götaverken. Under hennes tid fick vi barnomsorg och föräldrapenning. Under hennes tid försvann begreppet u.ä. barn. Och aga, både i hemet och i skolan, är förbjuden i lag.
100 kr
Bokbörsen.se

SÅ VAR BARNEN KLÄDDA - FRÅN KOLT TILL TÄCKJACKA

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 år
Natur & Kultur. 1:1 uppl. 1972. 163 s. Inbunden. 20,0x20,8cm. Mycket gott skick. Rikligt med foto samt illustrationer. Kläderna är ett viktigt men föga utforskat kapitel i barnets kulturhistoria. Bammodets växlingar genom seklerna sätts i den här boken på ett stimulerande vis i samband med samhällets förändringar. Under självhushållningens dagar kunde t.ex. barnen året runt få gå klädda i ylle och skinn, dvs. i sådana material som kunde beredas hemma på gården. Upplysningstidens idéer under 1700-talet fäste uppmärksamheten vid barnets behov av rörelsefrihet, och snörlivet försvann ur småflickornas klädedräkt. De senaste årens jämlikhetssträvanden avspeglas i den nya bamuniformen jeans och täckjacka. Bildmaterialet i denna bok är rikt, roligt och intressant. Målningar av framstående konstnärer och stilfullt arrangerade ateljéfotografier blandas med gamla modebilder, annonser och levande snapshots. Boken vänder sig till alla som är intresserade av barn, kulturhistoria och kläder föräldrar. lärare, fritidspedagoger, studerande vid lärarhögskolor och förskoleseminarier och till alla som söker efter en välkommen presentbok. Inga Wintzell är folklivsforskare och intendent vid Nordiska museets dräkt- och textilavdekdng. I en rad skrifter och utställningar har hon dokumenterat sitt vetande mom mode- och textilhistoria.
120 kr
Bokbörsen.se
Övrigt  ·  Broby

ABU Fiskeväst för barn storlek S

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
ABU Fiskeväst för barn storlek S
11 kr
Tradera.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj