Allt till salu inom "akvarium räkor"

Sortering:
Javamossa och mossboll
Huddinge
2 dagar

Javamossa och mossboll

40 kr
Blocket.se
Valisinera
Tibro
2 dagar

Valisinera

100 kr
Blocket.se
Juwel Rio 180
Skurup
7 dagar

Juwel Rio 180 Visa liknande

2 000 kr
Blocket.se
Räkor
8 dagar

Räkor Visa liknande

25 kr
Blocket.se
vattensköldpaddor
Örnsköldsvik
8 dagar

vattensköldpaddor Visa liknande

100 kr
Blocket.se
akvarium
Sjöbo
16 dagar

akvarium Visa liknande

1 900 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 9

Tidigare annonser till salu

Reptiler  ·  Haninge

Rödörad Vattensköldpadda + Akvarium

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En rödörad vattensköldpadda säljes tillsammans med akvarium, inredning och lamparmatur. Sköldpaddan hette Turbo som fick bli Turbo-Lina när vi ett tag efter införskaffandet upptäckte att det var en hona till skillnad från vad vi fått veta i djuraffären. Exakt ålder på Turbo-Lina är okänd, men jag uppskattar den till runt 20 år. De kan bli upp emot 30-40 år. Akvariet har måtten 60x31x36 (BxDxH) Matas med pellets (ingår) eller lite roligare räkor, fiskbullar eller kanske infångade gräshoppor i sommar till exempel.
100 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Uppsala

Red crystal räkor finnes

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Nu var det dags att börja avveckla ett av mina akvarium och säljer därför ut lite räkor. Red crystal 10 kr styck Ett trevligt inslag i akvariet, går ihop med fiskar som inte är allt för stora. Har både guppies, platy och en del livliga fiskar men de kommer överens. Räkorna finns i Uppsala för avhämtning! Svarar jag inte på telefon så skicka ett sms eller maila, inte alltid jag har möjlighet att svara. Välkommen!
10 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hallands län

160 liter akvarium

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljer nu mitt akvarium som är ett åledsakvarium på 160 liter med en ytterpump från Eheim samt dubbla ljusramper med ganska nya rör. Akvariet säljs med fiskar i om så önskas. De fiskar som finns är 6 ciklider ett antal neontetror samt en mal/algätare. Även några fina räkor finns i akvariet. Akvariet står på en ställning som tillhör. Det följer självklart med stenar och grus samt diverse saker och kemikalier för att kunna sköta akvariet.
1 300 kr
Blocket.se
Reptiler  ·  Halmstad

Sköldpadda (rödörad hona)

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En mycket go och trevlig tjej som är 16 år gammal som söker nytt trevligt hem. äter torrfoder och räkor. är van vid både andra djur och barn. brukar vara uppe och få gå runt. ingår ett akvarium på 580 liter( byggt på åleds akvarium, nypris 13000 och en 350, pump, nypris 1800. med mera tele: 0735013874 MVH Fredrik Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
800 kr
Blocket.se
Jakt och Fiske  ·  Stockholms län

90 L akvarium med fiskar och tillbehör

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Vi ska flytta och mitt kära akvarium får inte plats. Därför säljer jag det nu, med fiskar och allt. Jag har regnbågsfiskar och scalarer som håller småfiskarna i form. Dessutom finns där malar och kuliålar. Sist jag fixade med det fanns även kvar några räkor. Vad gäller tillbehör så får ni med allt som behövs; pump (lite racklig), doppvärmare, håvar, böcker, slangar, mat, yngelbox, rötter, växter, förstärkt vit bänk/skåp, belysningen (så klart) m.m. 500 kr för allt. Prutat och klart! Endast mail. Men den kollar jag ofta.
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj