Quantcast
Till salu inom: ”

alhambra gitarr säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Alhambra 2c (consert) ifrån 1982 i mycket fint skick. Fantastisk gitarr för "Kaffepengar"(Kolla på musikbörsen vad ni får jämfört!). Serienummer 004xx. Välbyggd ( handbyggd). Skön och lättspelad med bra ton. Lite spelad, välhållen och har alltid förvarats i hardcase. Skickar med en gigbag (rockbag). Ge mej 2000kr och denna skönhet är din! Mer bilder mailas!
Säljer nu min fina Alhambra 6p gitarr på grund av uppgradering till en handgjord. Gitarren har en solid cedar topp och rosewood back/sides och tonen är mycket ljuv. Jag köpte den i Frankrike när jag var där för 1 år sedan. Betalade då cirka 5700 kr för den. Jag har för övrigt vidtagit åtgärder för att sänka strängarna på den till vad jag tycker är en bra nivå :). Ring/sms/mail fungerar vilket som.
Säljer min gamla favorit-gitarr då jag har fått tag på en ny favorit och har för många gitarrer. Tillverkad i Indonesien på 90-talet. Går inte att jämföra med dagens billiga Yamaha-gitarrer. Har mycket låg stränghöjd och är superlättspelad. Låter bra. Är normalt sliten för sin ålder, men inget som påverkar ljud eller spelbarhet. Den har ju spelats mycket. Använder mycket hellre denna gitarr än min Alhambra 5 p som jag tror kostar runt 6000.
Jag har insett att jag inte kommer få mycket användning av denna. Köpt ny dec-10 så den är i riktigt bra skick förutom att den har fått en repa i klarlacken på locket. repan syns på bilden Kvitto på 3495:-, bra att ha då det är 3års garanti, och de små häftena från tillverkaren finns kvar som synes på bilden. säljs med ett rockbag gigbag. Finns i Gränna norr om Jönköping, men kan skickas om köparen står för frakten.
En spansk mästargitarr säljes. Gitarr + mjukt fodral Fin stålsträngad Alhambra Betäckning: Nicw-1-A-EL Den har även inbyggd mick, micken är en Fisherman. Gittaren är knappt använd, den är som ny. Halva priset från nypris, ENDAST: 7000:- NU. Har även en Marsshall förstärkare med grymt ljud. Betäckning: As 50 R solist I nyskick ENDAST: 2000:- Båda för 8500:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.