Allt till salu inom "alhambra gitarr"

Sortering:
Akustisk gitarr
Trelleborg
5 dagar

Akustisk gitarr Visa liknande

2 200 kr
Blocket.se
Alhambra 4 P
Eskilstuna
14 dagar

Alhambra 4 P Visa liknande

2 700 kr
Blocket.se
Alhambra 1C
Butik Norrköping
19 dagar

Alhambra 1C Visa liknande

2 999 kr
Blocket.se
Alhambra 3c
Täby
28 dagar

Alhambra 3c Visa liknande

2 500 kr
Blocket.se
alhambra gitarr
28 dagar

alhambra gitarr Visa liknande

1 100 kr
Blocket.se
Alhambra
Vimmerby
1 månader

Alhambra Visa liknande

1 700 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 5

Tidigare annonser till salu

Alhambra vintage 1982

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Alhambra 2c (consert) ifrån 1982 i mycket fint skick. Fantastisk gitarr för "Kaffepengar"(Kolla på musikbörsen vad ni får jämfört!). Serienummer 004xx. Välbyggd ( handbyggd). Skön och lättspelad med bra ton. Lite spelad, välhållen och har alltid förvarats i hardcase. Skickar med en gigbag (rockbag). Ge mej 2000kr och denna skönhet är din! Mer bilder mailas!
2 000 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Östergötlands län

Alhambra 6p klassisk akustisk gitarr

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer nu min fina Alhambra 6p gitarr på grund av uppgradering till en handgjord. Gitarren har en solid cedar topp och rosewood back/sides och tonen är mycket ljuv. Jag köpte den i Frankrike när jag var där för 1 år sedan. Betalade då cirka 5700 kr för den. Jag har för övrigt vidtagit åtgärder för att sänka strängarna på den till vad jag tycker är en bra nivå :). Ring/sms/mail fungerar vilket som.
3 500 kr
Blocket.se

Yamaha-gitarr, lättspelad och välljudande

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljer min gamla favorit-gitarr då jag har fått tag på en ny favorit och har för många gitarrer. Tillverkad i Indonesien på 90-talet. Går inte att jämföra med dagens billiga Yamaha-gitarrer. Har mycket låg stränghöjd och är superlättspelad. Låter bra. Är normalt sliten för sin ålder, men inget som påverkar ljud eller spelbarhet. Den har ju spelats mycket. Använder mycket hellre denna gitarr än min Alhambra 5 p som jag tror kostar runt 6000.
800 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Jönköping

Alhambra 200 - klassisk gitarr

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Jag har insett att jag inte kommer få mycket användning av denna. Köpt ny dec-10 så den är i riktigt bra skick förutom att den har fått en repa i klarlacken på locket. repan syns på bilden Kvitto på 3495:-, bra att ha då det är 3års garanti, och de små häftena från tillverkaren finns kvar som synes på bilden. säljs med ett rockbag gigbag. Finns i Gränna norr om Jönköping, men kan skickas om köparen står för frakten.
1 000 kr
Blocket.se

Stålsträngad alhambra gitarr med mic

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En spansk mästargitarr säljes. Gitarr + mjukt fodral Fin stålsträngad Alhambra Betäckning: Nicw-1-A-EL Den har även inbyggd mick, micken är en Fisherman. Gittaren är knappt använd, den är som ny. Halva priset från nypris, ENDAST: 7000:- NU. Har även en Marsshall förstärkare med grymt ljud. Betäckning: As 50 R solist I nyskick ENDAST: 2000:- Båda för 8500:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
7 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj