Allt till salu inom "angora hamster"

Sortering:
Hamster ungar
Kristianstad
Idag

Hamster ungar Visa liknande

170 kr
Blocket.se
guldhamster+bur
Valdemarsvik
Idag

guldhamster+bur Visa liknande

1 234 kr
Blocket.se
Engelsk angora
Alvesta
Idag

Engelsk angora Visa liknande

3 500 kr
Blocket.se
katt
Kalmar
Idag

katt Visa liknande

500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Djur  ·  Norrköping

Hamster samt bur och tillbehör

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej. Vi blir nu tvugna att sälja våran hamster (guldhamster med en viss del angora i sig) Vi har haft den i snart en månad, men måste nu sälja den på grund av bristande intresse från lilltjejen. Den är snäll och kommer ut och nosar på handen när
300 kr
Annonsera.se
Gnagare och kaniner  ·  Gävle

Långhårig hamster med bur och tillbehör

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Idag
Långhårig hamster (Angora) med bur och tillbehör. Pojke ca 6 månader. Passar till familjen med små barn som gärna vill ha ett litet husdjur (och man inte vill skaffa katt eller hund) Mycket lättskött. 150 kr för hamster, bur och tillbehör Anna 073-5119089
150 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Ludvika

Trevlig & väldigt social guldhamster

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
I en kull på 11 ungar finns nu endast 1 liten guldhamster kvar till salu. Pip är född 10/3-13 och är nu 6,5 veckor gammal och flyttklar. Han är creme långhår. e: Be-Bopz Knasen u: Be-Bopz My Lady Mer info om kullen, föräldrar och stamtavla finns på hemsidan http://www.lumishamstrar.se/ Pip var den som utmärkte sig mest i kullen från start. Redan vid några få veckors ålder ville han upp och klättrade orädd upp på handen varje gång jag pysslade i buren. Att pyssla med syskonen eller byta sand och mat gick inte för sig, Pip ville ha all uppmärksamhet för sig själv. Video på Pip och hans syskon vid 3,5 veckors ålder: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8GMsHMadwoU Samtidigt som Pip är väldigt social och tycker om människor är han en aktiv hamster. Han vill upp för att undersöka och hitta äventyr. Han är ingen hamster som man håller fast och pussar på flera minuter i streck, även om han kan uppskatta en mysstund också. Pip är registrerad i Svenska Hamsterföreningen och kostar 250 kr. Vid intresse kan bur (utan div. tillbehör) köpas med. OBS: Läs köpinformationen, http://www.lumishamstrar.se/koumlpinformation.html, innan du kontaktar mig ang. köp av hamster. Maila gärna eller se hemsidan för vidare kontakt. http://www.lumishamstrar.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
250 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Ludvika

Lugn & trevlig guldhamster

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
I en kull på 11 ungar finns nu endast 1 liten guldhamster kvar till salu. Solis är en guldhamsterhane född 10/3-13 och är nu 8 veckor gammal och flyttklar. Färg: Offwhite Hårlag: Långhår Mer info om kullen, föräldrar och stamtavla finns på hemsidan http://www.lumishamstrar.se/ Solis är en väldigt lugn och foglig hamster. Han utmärkte sig redan som liten genom att vara den allra lugnaste hanen som kunde sitta i handen och mysa hur länge som helst, utan att för den sakens skull vara minsta rädd. Solis har bott kvar såhär länge hos mig för att jag tänkt spara honom, men pga platsbrist har jag nu bestämt mig för att sälja honom. Söker du en mysig, lugn, personlig och sockersöt hamster är Solis rätt för dig! Då han är väldigt snäll och lätt att hantera skulle han även kunna passa hos en nybörjare eller familj med barn. Solis är registrerad i Svenska Hamsterföreningen och kostar 250 kr. Vid intresse kan bur (utan div. tillbehör) köpas med. OBS: Läs köpinformationen, http://www.lumishamstrar.se/koumlpinformation.html, innan du kontaktar mig ang. köp av hamster. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
250 kr
Blocket.se
TV och Projektorer  ·  Tranås

Samsung 60" full HD 3D

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Säljer av våra tv då vi köpt nya Funkar fel fritt! Model: PS59D550 Mer info ang tv'n http://www.pcworldbusiness.co.uk/buy-rent/samsung-ps59d550-59-5-series-3d-plasma-tv-1080p-fullhd-rose-black/P105272P Jag vill inte byta till mig någon hamster eller flygande matta!
6 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj