Quantcast
Till salu inom: ”

hamster saker säljes

Jagat byte
F
Hjärtlös
F
Dålig karma
F

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Mycket söt hamster med fin bur som har allt man behöver. Hamstern heter Maja och hon är 10 veckor gammal. (Givetvis går det bra att byta namn.) En extrabur ingår som passar bra då man gör rent buren eller om Maja vill byta miljö och leka med andra saker. Mat, godis, pellets till botten, träbro och nuturleksak som Maja gärna klättrar ut och in i ingår. Nypris för alllt är drygt 1000 kr. Ring eller maila 08- 33 93 03 0739-33 33 13 Mvh Cecilia
Guldhamstern smulan med eller utan bur säljes tre färgad hona född vecka 47-2011. Snäll, livlig tjej som aldrig har bitits. kan också säljas utan bur då kostar hamstern 20 kr saker som kommer med Burens mått: Långsida: 78 cm Kortsida: 48 cm Höjd: 39 cm hamster hjul ett litet och ett stort hamsterhus två vatten flaskor 1 litten påse spån hamster boll sand-bad-skål matskål lite hamster pellets
Hejsan Har några gerbiler till salu,Därav 4 honor & 4 hanar som är ungar.Sen har jag 1 vuxen hane som skänkes. Gerbiler är flockdjur o säljes enbart 2 & 2 av samma kön.Gerbiler är ökendjur som inte kissar o dricker så mkt,o är mer vakna o roligare en hamstrar.De e också väldigt nyfikna av sej o älskar nya saker. Priser: 2 Gerbiler kostar 60 kr. Den vuxna gerbilen skänkes. Mvh Tove,Sålänge anonnsen finns kvar finns det djur kvar.
Hej jag är en liten söt svart/vit hamster unge på 10 veckor som måste flytta ut :) Mina syskon har redan fått nya hem - bara jag som är kvar med mamma :) är mycket tam och vana med barn. Det medföljer en bur , lite saker också. Gratis !!! Jag kostar inte något - önskar mig bara någon som vill ta hand om mig :) ( jag är en hona )
Min hamster gick tyvärr bort för några dagar sen och jag har inte någon andvändning för alla mina hamster saker längre. Så nu säljer jag de. Det som säljs är: *En hamster bur med ovan våning och drick flaska. *En mat och en vatten skål *Två "hus" de kan sova i *En mindre bur du kan ha de i medan du t.ex städar buren *En aktivitets boll *En toalett Säljer även en liten "rastgård" med ett hjul som inte är med på bilden. Skickar även med lite spån och hamster mat. Allt är ny tvättat och i fint skick! Allt detta kostar 700kr.