Quantcast
Till salu inom

"hamstrar till salu örebro säljes"

Igår

4 rum lägenhet på 107 m2

3 245 kr
Findroommate.se
Igår

1 rums lägenhet på 25 m²

3 556 kr
Findroommate.se
Igår

1 rums lägenhet på 26 m²

3 261 kr
Findroommate.se
Igår

Lägenhet för 4.832 kr

4 832 kr
Findroommate.se
Örebro
2 dagar

Hamster

300 kr
Blocket.se
Örebro
10 dagar

Hamsterbur i nyskick

400 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Gnagare och kaniner  ·  Hallsberg

Snäll hamster med bur

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Kan tyvärr inte behålla min hamster längre så nu säljer jag honom. Pegasus är en guldhamster med färgen normalfärgad och hårlag är korthårig satin. han är född 18-02-2011 och det finns stamtavla på honom om man tex vill ställa ut. han ska EJ bli föda till någon orm utan jag vill att han ska komma till någon seriös. buren köptes in ny samtidigt som hamstern så allt är under 1år. medföljer gör ett trähus, 2matskålar, 1vattenflaska, 1boll, 1toalätt, massor rör att fästa på buren och 1mini spade att göra rent lådan med:) all mat och spån som jag har kvar följer med hamstern.
200 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Örebro

Hamsterungar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej, nu är det dags för mina små hamster ungar att lämna boet. De är mycket tama, gosiga och främst av allt friska! Föräldrarna har stamtavlor och är själva mycket snälla och mysiga hamstrar. De ungar som finns kvar är: 2 st Offwhite bandade, korthåriga honor 2 st Silversvarta bandade, korthåriga honor 1 st Offwhite bandad, korthårig hane Ungarna är födda 29/4 och blir leveransklara 3/6 (vid 5 veckors ålder.) Jag har en hemsida där ni kan hitta mer bilder och information. Om man vill kan jag gärna skicka bilder. http://slugawoo.wix.com/slugawoo
150 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Örebro

Hamster och bur

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Lillasyster är allergisk så nu måste vi tyvärr sälja sonens hamster + bur. Hamstern är ca 1,5 år gammal, buren likaså. Buren är i mycket fint skick och är en sk labyrintbur, man kan bygga ihop den med rör och flera olika delar. Det ingår matskål, vattenhållare, 2 hus och ett hjul som hon tycker om att springa i. Skickar även med mat och vitaminer och mineralstenar. Nypris för allt var ca. 800 kr men sonen blir glad om han får 350 kr
350 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Örebro

Guldhamster med tillbehör

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Vår äldsta son vill sälja sin hamster med alla tillbehör, för att han har tappat intresset. Hamstern heter Bruno är en glad sällskaplig hamster och är ca 3 månader gammal. Följande tillbehör ingår: - Stor bur innehållande allt som finns på bilden - Extra hjul, hus och gungbräda (se bild) - Stor säck med spån - Sand - Gnagpinnar och den mat som vi har kvar - Två hamsterböcker Allt ingår och säljs ej separat.
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kumla

Guldhamster med stamtavla

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Vi har en guldhamster, det är en hane och han är 11 månader, handvan, pigg, långhårig och cremefärgad. Han är uppfödd hos en hamsteruppfödare och har ett registreringsbevis ifall man är intresserad av utställningar. Både bur, lekhage, hamsterhjul och diverse tillbehör kan ni få med om ni vill. Pris för hamstern: 100kr Pris för alla tillbehör + hamstern: 400kr Säljes p.g.a tidsbrist.
100 kr
Blocket.se