Quantcast
Till salu inom: ”

hamstrar till salu bilder säljes

Tidigare annonser till salu

Yta: ca 70 kvm + ca 15 kvm lager. Hyra 10593 kr/månad (exkl moms inkl parkering, lager, sopkostnad, bevakning, fastighetsskatt, gemensam marknadsföring och vatten/värme. Öppettider Mån-Fre 11-18 Lör 11-15 Sön stängt. Omsättning ca 3700 kr/dag. Pris 295000 kr exkl varulager. Priset kan diskuteras vid snabb affär. Inarbetad djuraffär med en positiv utveckling som har funnits på samma plats i snart 40 år. Butiken säljer kvalitetsfoder till hund, katt, kanin, marsvin och hamster samt tillbehör, godis och leksaker. Butiken ligger i ett innecentrum och har tillgång till lastkaj. Ett fantastiskt tillfälle att överta en butik med stora möjligheter! Vid intresse eller fler frågor/bilder kontakta oss via mail eller telefon mellan kl 11-18 Mån-Fre.
HEJ!! Jag har 3 Super Goa pojkar kvar!En grå som är 6 månader och en grå/brun som är 10 veckor och en brun med lite grått på öronen som är hårig.De är ute kaniner och lever på Hö och Pellets.självklart kan man ha de inne ochså!De är väldigt tama och är vana vid hund,katt och hamster.Han på bilden är en hane.Ormägare har inte här o göra!Alla andra som vill ha en kompis är välkommna och titta på de!!Mvh Tove o Monica! Ring elller smsa helst!
Har en hamster kille på 1år, jätte söt och gullig....men måste göra oss av med honom pågrund av att tösen inte sköter om honom mera, vill att han ska komma till en vänlig människa som kan ta hand om honom bättre! Med hamstern får ni buren på sista bilden med er! Priset är inte så viktigt eftersom vi vill att han ska komma till en bra och snäll familj istället så han får det bra resten av sitt liv.
hej säljer mina söta hamstrar Isabelle är dvärghamster hon är 5 mån hon kostar 50 kr Isabelle fick bebisar som är också till salu jag har 2 som är guldfärgade 2 som är vita med en liten svart strek i ryggen och 2 vita med en liten guld strek i ryggen bebisar kostar 100 kr styck dem är leveransklara vecka 13 men kan bokas tidigare om ni vill se flera bilder hänvisar vi till detta hemsida http://hamstrar-pic.webs.com/apps/photos/album?albumid=13155215
behöver sälja min älskling pga av att jag snart ska flytta och kan inte ta med mig honom. Han är världens goaste och har aldrig bitits. han älskar att springa i sin boll och gräva ner sig i spånet. han är nyfiken och en sömntuta. alla tillbehör följer med allt som allt nypris över 1200 kr. springboll springhjul klätterlek hus matskål vattenskål bur spån sand toalett mat det var nog allt fler bilder kan skickas, hade bara denna på datorn tyvärr och den är dålig